Διαβάστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη: “Είναι οι Έλληνες Τέκτονες σιωνιστές;”

Πέρασαν ήδη μερικές ημέρες από το μακελειό της Νορβηγίας και σε μια κατάσταση, θα μπορούσα να πω, πιο νηφάλια έρχομαι να αναμοχλεύσω λίγο τα πράγματα και τα «πάθη» όλων των υπερπατριωτών πιστών χριστιανών οι οποίοι, όλες αυτές τις ημέρες μας ζάλισαν με την μασονική και άρα….
φιλοσιωνιστική ιδιότητα του ψυχοπαθή Νορβηγού.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν αλλά μπορώ άνετα διαβεβαιώσω ότι κανένας “εχέφρων” άνθρωπος δεν θα προέβαινε σ’ αυτού του είδους την ενέργεια είτε είναι μασόνος, είτε όχι και.. είτε διάκειται φιλικά υπέρ των Παλαιστινίων είτε όχι.

Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω ότι οι περισσότεροι ΄Ελληνες Τέκτονες είναι και καλοί πατριώτες ερωτευμένοι με το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας και καλοί χριστιανοί και είναι αμέτρητοι σε όλη την χώρα αλλά και στις αδούλωτες πατρίδες οι τάφοι όσων τεκτόνων έδωσαν την ζωή τους για την Εθνική Υπόθεση όπως και να διαβεβαιώσω ότι και πολλοί…
«υπερπατριώτες» Έλληνες φόρεσαν το “ράσο” ή ακόμη και αλλαξοπίστησαν προκειμένου να γλυτώσουν την στράτευση σε δύσκολες στιγμές όπως έλεγε και μεγάλος Περικλής Γιαννόπουλος.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να υπερτονίσω ότι περισσότερο φανατισμένοι φιλοσιωνιστές είναι οι οπαδοί χριστιανικών φονταμενταλιστικών παραφυάδων ξένων προς την ορθοδοξία μας (κυρίως ευαγγελιστές) οι οποίοι πιέζουν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ (αλλά και τους ηγέτες άλλων χωρών) να στηρίξει το Ισραήλ διότι διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η δευτέρα παρουσία του Κυρίου μας λες και ο Ιησούς δεσμεύεται από την ύπαρξη ή όχι κρατικών οντοτήτων.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω την επιβεβαίωση ή την διάψευση των όσων λέω για τις χριστιανικές παραφυάδες των τεσσάρων Ιεραρχών που κατά την γνώμη μου είναι άξιοι να φέρουν αυτόν τον τίτλο δηλαδή Θεσ/νικης , Δρυϊνουπόλεως-Πωγωνιανής και Κονίτσης, Πειραιώς και Καλαβρύτων κυρίων Ιγνατίου, Ανδρέα, Σεραφείμ και Αμβροσίου αντίστοιχα.

Αν υπήρξα μασόνος;
Ναι για πολλά χρόνια αλλά απομακρύνθηκα προ πολλών ετών γιατί δεν βρήκα αυτό που ζητούσα ή ίσως δεν ήξερα τι ζητούσα και δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου.

Αν είμαι χριστιανός;
Ναι και θα δώσω και το αίμα μου για την πατρίδα μου και την πίστη μου. Αν πηγαίνω στην Εκκλησία; Ναι και συχνά όσο οι περισσότεροι Έλληνες.

Στέλνω αυτήν την ανάρτηση στα δέκα ιστολόγια που διαβάζω καθημερινά με σκοπό όχι να παραπλανήσω αλλά να πείσω ότι άλλοι είναι οι εχθροί της πατρίδας μας και ότι με το να ασχολούνται με τους μασόνους απλά παίζουν το παιχνίδι των πραγματικών εχθρών της πατρίδας μας.

Εγώ προσωπικά, με όσα έχω ζήσει, θα αντιμετώπιζα τους τέκτονες σαν σύγχρονους “Δον Κιχώτες” χωρίς να παραγνωρίζω ότι στους κόλπους τους “σιτίζονται” και αρκετά “λαμόγια”.

Ευχαριστώ …. Οδυσσεύς .

http://www.epirus-ellas.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *