ΓΙΑΤΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.

Πριν δύο χρόνια ο σημερινός πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κλήθηκε από τον τότε Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ για να αναλάβει γραμματέας Οργανωτικού του κινήματος.

Απαντώντας στην επιστολή του ΞΥΝΙΔΗ η οποία είχε δοθεί στην δημοσιότητα, ο ΝΙΚΟΣ είπε μερικές λέξεις με τις οποίες τα εννοούσε όλα,
«… Σ, ευχαριστώ σύντροφε γραμματέα για την…..
τιμή που μου κάνει το κίνημα, αλλά εγώ είμαι ταγμένος να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΔΕΗ και την ίδα την Επιχείρηση…».

Ενώ έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε, και ο ΞΥΝΙΔΗΣ έχει αποσυρθεί από την πολιτική, ο ΝΙΚΟΣ έχει μείνει σταθερός, εμένωντας στίς θέσεις του και υπερασπίζοντας τις απόψεις του.

Σε πιέσεις των «φίλων του», που στην ουσία ήθελαν να τον «ξεφορτωθούν» από την ΓΕΝΟΠ, και οι οποίοι τον πίεζαν να μεταφερθεί ολοκληρωτικά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και σε διοικητικές η κυβερνητικές θέσεις, ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ απαντούσε πετώντας τα αποκόμματα των εφημερίδων που κατηγορούσαν συναδέλφους του συνδικαλιστές, που τους παρουσίαζαν βυθισμένους στη διαφθορά.

” Όχι δεν θα γίνω σαν κι αυτούς..μονολογούσε…”

Από την άλλη οι κατηγορίες για το ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ είναι γενικές και αόριστες και ποτέ κανένας δεν βρέθηκε να του καταλογίσει το οτιδήποτε.

Το θέμα είναι ότι ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ σήμερα αργά, αλλά σταθερά, κερδίζει έδαφος στην συνείδηση του Έλληνα και αυτό είναι που φοβίζει το κατεστημένο.

Εμείς οι έλληνες εργαζόμενοι, έχουμε καθήκον και υποχρέωση να προστατεύσουμε τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και κάθε έντιμο που παλεύει για τα συμφέροντα μας.

Προσοχή στην ισοπέδωση και στην εξομοίωση των πάντων, δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίσια.

http://thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *