Τόμας Πρωτόπαπας: Η οργή του κολλητού του για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν μετά το ατύχημα!!!

Ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του. Η οικογένειά του
παραμένει δίπλα του με την ελπίδα πως κάτι καλό θα συμβεί. Όμως κάποιοι φίλοι του, εκτός από λυπημένοι είναι και εξοργισμένοι με όσα βλέπουν και όσα ακούν και αφορούν το νεαρό ηθοποιό.

Χθες το βράδυ, η κατάσταση του Τόμας επιδεινώθηκε. Όμως είναι κάτι που οι γιατροί δεν λαμβάνουν υπόψη, όπως μας μετέφεραν μέσα από το νοσοκομείο καθώς είναι απλές διακυμάνσεις. Το σίγουρο είναι ένα. Πώς η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας Χρήστος Δεληλάμπρος «ανέβασε» ένα κείμενο στη σελίδα του στο Facebook για να γνωστοποιήσει σε όλους πως δεν θα κάτσει πια με σταυρωμένα τα χέρια: «3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ Σ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΥ «ΠΑΡΤΥ» ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ Κ ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ.ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΜΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΣΗ Κ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ…..TOO MUCH INFORMATION VAMBIRES!!!!»

Μάλιστα λίγη ώρα μετά, μιλώντας με τη Σπυριδούλα Τριάντου, ήταν εξοργισμένος με όλο αυτό που γίνεται. Τι τον ενόχλησε ώστε να ξεσπάσει; Οι φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο, όπως της είπε. Σήμερα το πρωί σε επικοινωνία που είχα μαζί του, ο νεαρός επιχειρηματίας θέλησε να στείλει ένα μήνυα σε όλα τα «βαμπίρ» που αρέσκονται το να βλέπουν ή να προωθούν τέτοιες εικόνες:

«Εγώ με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο θα προστατεύω το άτομο αυτό. Ο ίδιος δε μπορεί να κάνει κάτι και οι γονείς του αυτή τη στιγμή είναι 100% πάνω στο παιδί τους! Το κερασάκι για να ξεσπάσω ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία που τον δείχνει αναίσθητο στο τιμόνι. Τρελάθηκα όταν είδα ν’ αφιερώνουν χρόνο στις λαμαρίνες σε εκπομπή με αποκλειστικές φωτογραφίες. Είναι σαρκοβόρος αυτός που το κάνει. Είναι όλοι ομοϊδεάτες, θέλουν να πιουν το αίμα που τους προσφέρουν»

Ο Χρήστος Δεληλάμπρος αναφέρθηκε και στους γονείς λέγοντας πως σίγουρα θα φτάσει κάτι στα αυτιά τους-αν δεν έχει φτάσει ακόμα-καθώς είναι προσηλωμένοι στον γιο τους.«Δε σέβονται τους γονείς του; Πάνω απ όλα εκείνους έπρεπε να σεβαστούν και τον Γολγοθά που περνάνε!».

Ο Τόμας και ο Χρήστος γνωρίζονται τρία χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο όμως κόλλησαν πολύ: «Δεν μπορώ να στο εξηγήσω…ήταν σα να προσπαθούσαμε να επιταχύνουμε τη φιλία μας.Ο Τόμας έκανε πράγματα για να δεθούμε πιο πολύ με ανιδιοτέλεια. Μου γνώριζε τους φίλους του, λέγαμε για τα τατουάζ που θα κάναμε…»

Η τελευταία τους επικοινωνία έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Κανόνιζαν για να πάνε μαζί σε γνωστό στέκι της Αθήνας. «Μιλήσαμε με μηνύματα και γύρω στις 01:30 το πρωί μου έγραψε πως αισθανόταν άρρωστος. Το επόμενο πρωί τον πήρα τηλέφωνο και δεν τον έβρισκα. Του έστελνα μηνύματα και τίποτα…μέχρι που ενημερώθηκα το απόγευμα τι έγινε και έπαθα σοκ!». Τέλος, ο επιχειρηματίας στέλνει το δικό του μήνυμα αλλά και τις ευχές του:

«Αρχικά θέλω αυτοί που λειτούργησαν με απρέπεια να σκεφτούν έστω και τώρα τις επιπτώσεις και να γκρεμίσουν το τέρας που έχει χτιστεί γύρω από την όλη κατάσταση μα πάνω από όλα να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη από τους γονείς! Όσο για τον Τόμας εύχομαι ένα αόρατο πέπλο θετική ενέργειας όσων των αγαπάνε να τον κυκλώσει και αν τον κάνει καλά»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *