Τα ΜΑΤ διασφαλίζουν τον διαγωνισμό για τα σκουπίδια

Διαγωνισμό για τα εργοστάσια σκουπιδιών υπό το άγρυπνο βλέμμα 7 διμοιριών των ΜΑΤ καταγγέλλει η ΑΣΚ-ΟΤΑ και ο επικεφαλής της στην εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θωμάς Μπιζάς, σημειώνοντας ότι από τις 7 το πρωί έχει αποκλειστεί ο χώρος.


Με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr, σημειώνει: «Από το πρωί έχουν παραταχθεί επτά κλούβες των ΜΑΤ στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ για να προστατεύσουν το ανταγωνιστικό διάλογο των επενδυτών που θα αναλάβουν την διαχείριση των απορριμμάτων!!!», σημειώνει με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr.

Και συμπληρώνει: «Επτά κλούβες ΜΑΤ, από τους γνωστούς για την μεγάλη ευαισθησία τους για τα σκουπίδια δημάρχους και συμβούλους και παρατρεχάμενους και νομικούς και απεργοσπάστες και όλη την καλή παρέα, και ούτε λέξη ούτε μια αντίδραση».

 «Όλοι μαζί για να υλοποιηθεί το σχέδιο της μεγάλης μπίζνας των σκουπιδιών. Να εκχωρηθεί η διαχείριση στο ιδιωτικό κεφάλαιο κατ απαίτηση της Μέρκελ, του Φούχτελ, του Μπόμπολα της τρικομματικής κυβέρνησης και όλης αυτής της εκλεκτής ομήγυρης… Ντροπή και αηδία!!!», καταλήγει

 Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο πλαίσιο στάσης εργασίας της σήμερα, πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ, σε μια προσπάθεια να παρεμποδίσει το διαγωνισμό, στις 12 το μεσημέρι, για το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Γραμματικό.

Ο ΕΔΣΝΑ έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα άλλες τρεις δημοπρασίες: στις 24 και 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου 2013, για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νοτιοανατολική Αττική (Κερατέα) και Δυτική Αττική (Φυλή και Άνω Λιόσια) αντίστοιχα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *