Στο νοσοκομείο μετά την απόλυση του από πολυεθνική εταιρεία

Η Διοίκηση του Σωματείου των Εργατοϋπαλλήλων στην Pepsi-Cola εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τον συνάδελφο Αλέκο Σαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην
Θεσσαλονίκη.

Ο συνάδελφος, ο οποίος εργάζεται στην Coca Cola Τρία Έψιλον, κατέληξε στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του από την διεύθυνση της πολυεθνικής εταιρείας.

Η διεύθυνση της Coca Cola Τρία Έψιλον έριξε το προσωπείο της και προχώρησε σε μια ακόμη απόλυση, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία, τη στιγμή που «φράκαρε» η λεγόμενη πολιτική των «εθελουσίων εξόδων» που εφάρμοζε όλο το προηγούμενο διάστημα. Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη για τα σχέδιά της να μειώσει και άλλο τις θέσεις εργασίας επέστρεψε και με απροκάλυπτο κυνισμό απόλυσε δύο εργαζόμενους προκαλώντας τα περί δικαίου αισθήματα των εργαζομένων σε όλο τον κλάδο των Εμφιαλωμένων Ποτών και Τροφίμων.

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Pepsi Cola και όλοι οι συνάδελφοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τους δύο απολυμένους συναδέλφους, εύχονται στο συνάδελφο Αλέκο Σαρίδη «περαστικά» και να επιστρέψει υγιής στην εργασία του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *