Στο έλεος κακοποιών η Ξάνθη – Οργισμένοι οι κάτοικοι

Μέτρα για την προστασία της περιουσίας τους ζητούν οι κάτοικοι του οικισμού Δροσερού στην Ξάνθη, από σπείρα αδίστακτων κακοποιών- Υπέβαλλαν εγγράφως καταγγελία στην
Εισαγγελία Ξάνθης πολίτες που έχουν πέσει θύματα των κακοποιών.

Οργισμένοι είναι δεκάδες πολίτες στην Ξάνθη, οι οποίοι έχουν πέσει επανειλημμένως θύματα μιας ομάδας 30 περίπου κακοποιών στοιχείων που εφορμούν στην πόλη με αφετηρία τον οικισμό του Δροσερού, στον οποίο έχουν βρει καταφύγιο τα τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη ομάδα διαρρηκτών κλέβουν σπίτια, αποθήκες, επιχειρήσεις και οτιδήποτε βρίσκουν μπροστά τους και το οποίο μπορεί να μεταπουληθεί.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό μιας και η δράση της εν λόγω ομάδας, που πρόκειται για άτομα τα οποία δεν κατάγονται από την περιοχή αλλά έχουν βρει καταφύγιο στο Δροσερό, επεκτείνεται διαρκώς.
Οι διαστάσεις που λαμβάνει η δράση της εν λόγω ομάδας είναι ανησυχητικές, με τους κατοίκους να διαμηνύουν πως έχουν φτάσει στα όρια τους και είναι έτοιμοι να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους!

«Όλα σχεδόν τα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το Δροσερό έχουν υποστεί ληστείες και καταστροφές. Οι άνθρωποι στα Κιμμέρια εάν πάτε και ρωτήσετε θα δείτε ότι κοιμούνται με τις καραμπίνες, τους έχουν καταληστέψει και φοβούνται. Εγώ, που έχω κτήμα πίσω από τη ΣΕΚΕ, με έχουν ληστέψει 38 φορές το ίδιο και τους γείτονές μου» αναφέρει ο κ. Κώστας Κάλφας, ένας από τους πολίτες που υπογράφουν την καταγγελία στην Εισαγγελία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *