Τελευταία Νέα

Νίκος Νικολόπουλος έρχεται νέο κύμα απολύσεων

Ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και παραιτηθείς λόγω πολιτικής διαφωνίας από τη θέση του Υφυπουργού Εργασίας κ. Ν. Νικολόπουλος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:..
«Οι απολύσεις χωρίς κανένα όριο και φραγμό που ετοιμάζεται να επιτρέψει και στον ιδιωτικό τομέα η Κυβέρνηση της «συμφοράς» Βενιζέλου – Σαμαρά, σε συνδυασμό με την ομαδική απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα αλλά και την απαγόρευση των προσλήψεων από την Τρόικα θα υποβαθμίσουν κι άλλο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αν το ποσοστό της ανεργίας είναι σήμερα 27,5%, μετά τις απολύσεις θα εκτοξευθεί κατακόρυφα.

Σε μια ιδιωτική αγορά που οι μισθοί έχουν φτάσει τα 400 ευρώ και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν αναλώσιμα προϊόντα, η περαιτέρω αύξηση των ανέργων θα μετατραπεί σε πραγματική «ζούγκλα».

Καιρός να τελειώνουν κάποιες αυταπάτες.

Ένα πελατειακό σύστημα δε θα γίνει αξιοκρατικό, αν απολυθούν μερικές χιλιάδες.

Το Κράτος χρειάζεται επανίδρυση και άλλο προσανατολισμό, που μπορεί να γίνουν μόνο με την ανατροπή της υπάρχουσας πολιτικής που το γέννησε.

Αυτό που κάνουν σήμερα οι υποτελείς της Τρόικας είναι η ισοπέδωση των βασικών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Το πλήγμα είναι κατά ολόκληρης της κοινωνίας. Με κοντά δύο εκατομμύρια νέων και παλαιών ανέργων η αξιοπρέπεια γίνεται επαιτεία, ο μισθός μετατρέπεται σε «φιλοδώρημα», οι αυτοκτονίες αυξάνονται γεωμετρικά. Το μνημόνιο …. «πέτυχε» τον σκοπό του!!!!

Οι «μαλιστάνθρωποι» της Κυβέρνησης κατάντησαν μισάνθρωπα ανθρωπάρια, θλιβεροί συνεργάτες των ξένων δανειστών, απομυζούν και τους έσχατους πόρους των μνημονιόπληκτων Ελλήνων.

Μπορούν πια να «καμώνονται» ότι το “πείραμα” επέτυχε. Κατάφεραν να κάνουν τους πολίτες να «ψυχορραγούν» και να επιζούν ψυχικά ακρωτηριασμένοι. Ας μην γελιούνται όμως οι Έλληνες με τα τόσα δεινά που ζουν στο πετσί τους, θα βρουν την δύναμη για να αγωνιστούν, να διεκδικήσουν. Να αμυνθούν…

Η εσχάτη απελπισία «γεννά» την ελπίδα και την αντίσταση.

Τα μνημονιακά τρίχρονα δεν αφήνουν καμία ελπίδα σύντομα θα λογοδοτήσουν οι αδίστακτοι και ανάλγητοι «υπηρέτες» της ξένης Τρόικας με τα διαστροφικά μυαλά τους που αποστερούν στους πολίτες το δικαίωμα να ζήσουν .

Ήρθε η ώρα όλοι τους που «καταριόμαστε» και πονάμε να χαράζουμε «κόκκινες» γραμμές.

«Κόκκινες» γραμμές στην μη δράση στην μην αντίσταση. Με ευχές, με κατάρες ή με δάκρυα το παρόν και το μέλλον δεν κερδίζεται».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *