Φουλάρουν τις μηχανές τα αυτοδιοικητικά σχήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε Αττική και Αθήνα

Το πρόγραμμά του παρουσιάζει σήμερα ο Γ. Σακελλαρίδης, αύριο η Ρ. Δούρου

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» παρουσιάζει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος…
Αθηναίων που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενώ ακολουθεί αύριο η Ρένα Δούρου στην περιφέρεια Αττικής. Το επιτελείο του συνδυασμού του Γ. Σακελλαρίδη στην Αθήνα έχει συγκροτηθεί ήδη και σε αυτό συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Αθήνας Μ. Υδραίος, μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Χ. Κωνσταντάτος και ο Π. Σκούτας, αλλά και οι δημοσιογράφοι Θ. Μιχόπουλος και Α. Τσέκερης.

Όπως αναφέρει η στήλη «Γραφικότητες» της εφημερίδας «Έθνος», από αύριο ξεκινά και η Ρένα Δούρου, ο περιφερειακός συνδυασμός της οποίας ονομάζεται «Δύναμη Ζωής».

Το κεντρικό σύνθημα της παράταξης είναι «Φτάνει πια. Αρχίζουμε». Η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει αύριο τις θέσεις του συνδυασμού για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο ενώ η τακτική που έχει επιλεγεί είναι κάθε εβδομάδα να αναδεικνύεται ένα μεγάλο θέμα και με συνέντευξη Τύπου. Τον συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας της Ρένας Δούρου έχει αναλάβει ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καρίτζης ενώ στην ομάδα συντονισμού συμμετέχουν ακόμα τρία κεντρικά στελέχη του κόμματος, η Ε. Κυπριανίδου, η Ελ. Σωτηρίου και ο Χρ. Παπαδόπουλος.

newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *