Η Γερμανία είναι καταδικασμένη να ξαναζήσει το παρελθόν της χάνοντας και αυτόν τον πόλεμο που ξεκίνησε.


Καλό είναι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες της διαπραγμάτευσης της Ελλάδος ουσιαστικά με την Γερμανία (και όχι με ολόκληρη την Ε.Ε. όπως μας φωνάζουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ) οι εσωτερικές κακοπροαίρετες «Κασσάνδρες» να σιωπήσουν και να
δώσουν χρόνο και χώρο στους υπεύθυνους και πρόσφατα εκλεγμένους από τον λαό ανθρώπους να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίσετε τι σημαίνει διαπραγμάτευση αφού μέχρι σήμερα δεν είδατε ουσιαστικά καμία, μιας και οι υπαλληλίσκοι των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήξεραν ούτε πως γίνεται μια σωστή διαπραγμάτευση ούτε πως λέει ένας λαός «ΟΧΙ» στους κατακτητές.

Η συμφωνία θα βρεθεί, και γι΄ αυτό να είστε απόλυτα σίγουροι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τον χρόνο της παράτασης προς όφελος του ελληνικού λαού. Εκεί θα έχουμε όλοι μαζί τον χρόνο να προτείνουμε βιώσιμες και πρακτικές λύσεις.

Η Γερμανία είναι καταδικασμένη να ξαναζήσει το παρελθόν της, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει και αυτόν τον πόλεμο που ξεκίνησε. Το θέμα είναι εμείς να βγούμε αλώβητοι και νικητές μέσα από αυτή την σύγκρουση. Είναι στο χέρι μας. Αρκεί να μην δώσουμε χώρο στους «Εφιάλτες» που παραμονεύουν γι’ να ανοίξουν τις κερκόπορτες της ιστορίας για μια ακόμη φορά.

Πέτρος Σταθακόπουλος 
Εκπρόσωπος τύπου Ελλήνων Πολιτεία

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *