Γιάννης Κέντρης : «Φατρίες και προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός μέσα στην παράταξη Μαραβέλια»

του Αντώνη Κουρσ@ρου

Συναντήσαμε τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χαϊδαρίου και παραιτηθέντα από την παράταξη Μαραβέλια κ. Γιάννη Κέντρη στο 8ο Λύκειο Περιστερίου, όπου ασκεί τα καθήκοντα του Διευθυντή και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει…

τους λόγους της παραίτησής του. Ευθύς και χωρίς πολλές περιστροφές, οι εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Κέντρης ήταν οι εξής : 
«Ο λόγος που παραιτήθηκα είναι γιατί ο Δήμαρχος θέλοντας να αλλάξει όλους εμάς που είχαμε θέση ευθύνης θεώρησε ότι δεν θα γίνει από αλλά άτομα τα οποία ήταν άφθαρτα και δεν είχαν ασκήσει ποτέ διοίκηση αλλά έκανε μια ανακύκλωση των Αντιδημάρχων προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή, αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν έγινε αποδεκτό από εμέ. 
Το ζήτημα το δικό μου είναι η πολιτική διαχείριση μιας κρίσης και ειδικότερα του συνδυασμού, αλλά και μιας κακής διαχείρισης ορισμένων γεγονότων που γίνονταν στον δήμο, άρα το θέμα το δικό μου και της παραίτησης μου από τον συνδυασμό ήταν καθαρά πολιτικό».

Σε ερώτηση αν η αρχή αυτών των δεινών που περνάει ο δήμος και αν η αιτία είναι η σύλληψη του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Μάριου Λιακόπουλου απάντησε ότι : «Αυτό ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Υπήρχαν ζητήματα τα οποία δεν είχαν λυθεί κατά την δεύτερη τετραετία του κ. Μαραβέλια. 

Υπήρχαν ζητήματα πολιτικής φύσεως στα οποία δεν δόθηκε πότε λύση, ήταν θέμα φατριών, ήταν θέμα προσωπικών φιλοδοξιών του καθενός, ήταν θέμα μη συνεργασίας προσώπων που ασκούσαν την διοίκηση και αυτό είχε ως συνέπεια να εμπλέκονται μέσα υπηρεσιακοί παράγοντες και όλο αυτό το συνονθύλευμα δημιούργησε αυτή την κατάσταση στην οποία βρίσκετε γενικότερα ο Δήμος Χαϊδαρίου».

Στην τρίτη και τελευταία ερώτηση για την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Τάσου Λυμπέρη τι έχει να μας πει, απάντησε ο κ. Κέντρης : «Aυτός ο κύριος συγκεκριμένα θα πάει στην αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για να δώσει την μάχη του ενάντια σε έναν παλιό Δήμαρχο τον κ. Ντηνιακό».

Όπως καταλαβαίνεται από αυτά τα λίγα που είπε ο κ. Κέντρης, ο δρόμος μέχρι τις εκλογές για τον Δήμαρχο κ. Μαραβέλια θα είναι μακρύς, δύσβατος και με πολλά εμπόδια.

pitsounicity.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *