Λαμία: Μαθητές αντιμέτωποι με συμμορίες ανήλικων ρομά

Κραυγή αγωνίας από μαθητή της Λαμίας, ο οποίος έστειλε καταγγελία στο LamiaReport…

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα κρούσματα με ανήλικους ρομά να απειλούν και να κλέβουν ή να ληστεύουν μαθητές στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο. Οι γονείς φοβούνται πλέον να….
στείλουν μόνα τους τα παιδιά τους στο φροντιστήριο.

Η κατάσταση πάει απ΄το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς κανείς δεν κάνει τίποτα. Δείτε τι μας γράφει ένας μαθητής στο email, που έστειλε στο LR.

<< Η κατάσταση με τους ρομά στη Λαμία, είναι ανυπόφορη! Και δεν αναφέρομαι στους παραθερισμούς σε διάφορες γωνιές της Λαμίας αλλά στη δράση των ανήλικων ρομά, που κλέβουν και ληστεύουν. Είμαι μαθητής και έχω φροντιστήρια και μαθήματα στο κέντρο της πόλης. Κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με συμμορίες μικρών κακομαθημένων που το μόνο που ξέρουν είναι να κλέβουν! Είναι από 3 έως 10 άτομα συνεχώς και ψάχνουν για θύματα και ακριβά αντικείμενα όπως ρολόγια, κινητά κλπ. Συνιστώ τη προσοχή όσων κυκλοφορούν κυρίως μόνοι τους(όπως εγώ) και όσων κυκλοφορούν κυρίως στην Αβέρωφ – Καρπενησίου, από το ύψος του “Home” και κάτω… Παντού είναι άσχημα, αλλά η κατάσταση εκεί, είναι πραγματικά απελπιστική! Το εκνευριστικό στην υπόθεση είναι πως δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί τους γιατί δεν ξέρεις τι κρύβουν στις τσέπες τους(…) Συνεπώς εκτός από τη προσοχή που θέλω να συστήσω σε όλους και κυρίως στους μαθητές, θέλω να λάβουν δράση οι αρμόδιοι….>>, αναφέρει στην καταγγελία του ο μαθητής από τη Λαμία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει στο LamiaReport, ένας από τους γονείς όταν στην περιοχή αυτή που αναφέρει ο μαθητής, πριν λίγους μήνες είχαν αρπάξει το κνητό από το παιδί του:

http://www.lamiareport.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *