Γιώργος Αυτιάς: «Οι πολιτικοί μας, δυστυχώς, έχουν στερέψει από λύσεις!»

Ερωτήσεις προς τον Γιώργος Αυτιά

Του Γιώργος Γουβιάς

Από την επαφή σας με τον κόσμο ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε… τι πρέπει να συμβεί για να ξεπεραστεί η κρίση; Τι λέει ο κόσμος;


Ο κόσμος κάνει υπομονή αλλά λέει “όχι άλλα μέτρα”! Ο κόσμος είναι…
στο όριο του αυτή τη στιγμή… δεν μπορεί να υπομείνει άλλα μέτρα. Τέλος! Κι αυτό είναι που μεταφέρω κι εγώ από τον Πρωθυπουργό μέχρι και τον πιο μικρό πολιτευτή στέλνοντας το μήνυμα… “μην κουράζετε τον κόσμο με άλλα μέτρα”!

Πιστεύεται δηλαδή ότι αν παρθούν κι άλλα μέτρα θα υπάρξει γενικευμένη αντίδραση από τον κόσμο;

Θα είναι… «βουβή» η αντίδραση του κόσμου και θα εκφραστεί στις εκλογές πιστεύω.

Βλέπετε να γίνονται σύντομα εκλογές;

Βλέπω να κάνουν μαζί εκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές και την άλλη Κυριακή Ευρωεκλογές για να εκτονωθεί ο κόσμος! Το θέμα πάντως είναι να υπάρξουν λύσεις. Οι πολιτικοί μας έχουν… στερέψει από λύσεις, δυστυχώς! Το θέμα είναι να κάτσουν και να σκεφτούν συγκεκριμένα πράγματα βρίσκοντας λύσεις! Αλλά όμως όταν έχεις μάθει επί είκοσι χρόνια να διορίζεις και τώρα πρέπει να ξεδιορίσεις, επόμενο είναι να είναι δύσκολο το έργο! Οι μπαμπάδες διόριζαν και τα παιδιά διώχνουν! Και να διώξεις κάποιον που παίρνει 500 ευρώ… για όνομα του Θεού!

Πιστεύεται πως, εν καιρώ κρίσης, η τηλεόραση αποτελεί στήριγμα για τους πολίτες;

Όποιος λέει την αλήθεια και είναι με τον κόσμο είναι αποκούμπι… Θα σου πω κάτι… σε όποια τηλεοπτική ζώνη κι αν βρεθώ ο κόσμος με ακολουθεί γιατί ξέρει ότι θα ακούσει κάτι. Δυστυχώς υπάρχουν και τα «παπαγαλάκια»! Είτε της εξουσίας, είτε τα κομματικά, είτε οποιαδήποτε άλλα… να έχουμε την άποψη μας, όλοι ψηφίζουμε κόμμα αλλά… εμείς είμαστε με την κοινωνία. Οι δημοσιογράφοι είναι με την κοινωνία. Γι` αυτό δεν μπήκα ποτέ στην Πολιτική ενώ το ήθελαν όλοι! Όμως αυτό το ενδεχόμενο δεν με ενδιαφέρει… έχω δουλίτσα!

www.patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *