Να δείξουμε στη Μέρκελ, το πρόσωπο της πραγματικής Ελλάδας, της αξιοπρέπειας και της αντίστασης!

Γράφει ο Μαγια

9 Οκτωβρίου 1944, πριν από 68 χρόνια. Οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα (6 νεκροί και 22 τραυματίες) και στο Κορωπί της Αττικής εκτελούν 44 πατριώτες!
9 Οκτωβρίου 2012, η ηγέτιδα και καθοδηγήτρια της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας στην Ευρώπη, Α.Μέρκελ, επισκέπτεται την Ελλάδα για να δώσει φιλί της ζωής στην καταρρέουσα τριανδρία των πολιτικών ανδρεικέλων, ώστε να μην λοξοδρομήσει η πολιτική της υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού.

«Ταξίδι στο κέντρο του σκότους», ήταν ο τίτλος της ιστοσελίδας της γερμανικής έκδοσης των “Financial Times” για την ….
επίσκεψη της καγκελαρίου Α.Μέρκελ.

Διευκρινίζουμε: Σκότος βαθύ για τη χώρα και τον λαό, αλλά άπλετο φως για τις κατοχικές (δάνειες επισήμως) δυνάμεις, οι οποίες ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν το ελκυστικότητο φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα!

Ενδεικτική του ραγιαδισμού της μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι η δήλωση του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου: «Είναι κρίμα, που ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι υβρίζοντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο, σε αυτή την κρίσιμη ώρα, προκαλεί τεράστια ζημιά στα συμφέροντα της χώρας».

Οι ευτελισμένοι εκπρόσωποι του σάπιου πελατειακού πολιτικού συστήματος, με την μακρόχρονη θητεία στη διαφθορά και τη διαπλοκή, που στης δυστυχίας τον καιρό δεν έχουν στερηθεί και πεινάσει ποτέ, που εκτελούν πειθήνια τις εντολές της Τρόικας και μένουν πάσχοντες δίχως φάρμακα και παιδιά δίχως φαΐ, που τρομοκρατούν με την παραπληροφόρηση τον λαό, δεν μπορούν να συλλάβουν το μέγεθος του εγκλήματος, στο οποίο συμπράττουν.

Την Τρίτη, οι πολίτες έχουμε χρέος, να δείξουμε στη Μέρκελ, το πρόσωπο της πραγματικής Ελλάδας, της αξιοπρέπειας και της αντίστασης!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *