Δεύτερη «παπαδιά» στη Λαμία!

Δεύτερη «παπαδιά» στη Λαμία!Η ιστορία της διαβόητης παπαδιάς αποτέλεσε δυστυχώς πηγή έμπνευσης για μία 42χρονη στη Λαμία, η οποία …

σε συνεργασία με τον εραστή της σκότωσε τον 45χρονο σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της.
Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δύο εραστές συνελήφθησαν από την αστυνομία και έπειτα από πολύωρες ανακρίσεις φέρονται να έχουν ομολογήσει τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου.

Αν και αρχικά, η 42χρονη προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία, λέγοντας πως ο σύζυγός της ήταν θύμα αδίστακτων ληστών, οι αρχές απέκλεισαν από την αρχή αυτό το σενάριο και κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκτέλεση του συζύγου έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου «φλόμπερ» το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

Μάλιστα φέρεται αρχικά να χτύπησαν πολλές φορές, με το πίσω αιχμηρό μέρος του όπλου, το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια να του έδωσαν την χαριστική βολή.

Έπειτα, το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι διατηρούσαν ερωτική σχέση εν αγνοία του 45χρονου, επέλεξαν μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της 42χρονης για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Τραγικά θύματα της υπόθεσης είναι φυσικά τα δύο μικρά αγόρια του ζευγαριού.

πηγή…newsbomo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *