Τρίτη μέρα διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ: Πορεία συμπαράστασης στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Εξω από το κτίριο της ΕΡΤ 3 στη λεωφόρο Στρατού συγκεντώθηκαν για τρίτη μέσα σήμερα απεργοί της Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ….

Στη συνέχεια, περίπου στη 13.30 οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το κτίριο της ΕΡΤ 3 και αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία συμπαράστασης προς τους απολυμένους της ΕΤ 3 και αντίδρασης προς το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν αντίθετα προς το ρεύμα στην οδό Αγγελάκη για να φθάσουν στην Εγνατία. Από εκεί κατευθύνθηκαν προς την Αγία Σοφίας, την Ίωνος Δραγούμη και στη συνέχεια στην παραλιακή οδό της Λεωφόρου Νίκης, προκειμένου να καταλήξουν και πάλι μπροστά στην ΕΡΤ, όπου υπάρχει ένα διαρκές ραντεβού για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις συμπαράστασης προς τους απολυμένους της ΕΡΤ.

Το ΠΑΜΕ έκανε ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και με πορεία οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν κι αυτοί προς το κτίριο της ΕΡΤ 3.Οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης έκαναν στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί, και θα κάνουν νέα από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

thousandnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *