Μερικές σκέψεις για το μόρφωμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η παρακρατική – παραστρατιωτική συμμορία της ΧΑ βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Αθήνα τουλάχιστον 30 χρόνια με ένα τεράστιο όγκο καταγγελιών για παράνομες και βίαιες ενέργειες (μην κάνουν οι δημοσιογράφοι ότι πέφτουν από τα σύννεφα) και την…

συντήρηση της την είχαν αναλάβει αποκλειστικά τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για να υπάρχει μια μόνιμη δύναμης αποσταθεροποίησης, μια δύναμη κρούσης για να προκαλεί τον τρόμο στους πολίτες και για να έχουν τάγματα εφόδου, μαζί με την Φανερή δύναμη καταστολή, εναντίων Αναρχικών και Εξωκοινοβουλευτικούς Αριστερούς.

Συμμορία μέχρι λίγα χρόνια πριν… και τώρα ΚΟΜΜΑ…

Συμμορία η ο οποία αποτελείται από ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΝΕΟΝΑΖΙ, και ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ .

Το κόμμα τώρα που έγινε μέσα απο αυτό το μείγμα δεν έχει πολιτική, ούτε ουσιαστική τοποθέτηση, παρά μόνο στόχους που προέρχονται απο εντολές άλλων.

Το κόμμα λοιπόν του μέχρι πρότινος 0.29% ή 1% πως μπορεί να πάρει 7% ή 450.000 ψήφους?

Το κόμμα που δραστηριοποιήθηκε μόνο στην περιοχή του Συντάγματος και σε μερικές περιοχές της Αθήνας, Α΄Αθηνών, μέσα σε 2 χρόνια, χωρίς πολιτικό λόγο, πως ανέβασε τόσο τα ποσοστά του, που κατάφερε να μπει στην Βουλή?

Η ΚΡΙΣΗ… λένε όλοι οι πολιτικοί αναλυτές και όλα τα υπόλοιπα κόμματα… ας γελάσω…
Η Κρίση έδωσε στην ΧΑ ψήφους στην επαρχεία? Που δεν γνώριζαν ούτε το σήμα τους και ξαφνικά παίρνουν τόσους ψήφους που βγάζουν βουλευτή????

Λοιπόν αρκετά με τα ψέματα…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπήκε στην Βουλή με ψήφους απο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και αν δείτε απο που πήρε έδρες και ανατρέξετε σε παλαιούς καταλόγους, θα δείτε μια δυναμική σκληρού πυρήνα αυτών των κομμάτων.

Έδωσαν με εντολές μέρος των ψηφοφόρων τους για να υπάρχει το πλέον στην βουλή ένας παράγοντας εκρηκτικός που θα μπορούσε να στρέφει το βλέμμα της κοινής γνώμης στις γελοιότητες τους και στα καραγκιοζιλίκια τους και οι υπόλοιποι να ψηφίζουν νόμους χωρίς καμία αντίδραση από τον κόσμο.

Στις δε αντιδράσεις… πορείες κλπ δράσεις, να υπάρχει πλέον και φανερά η άτυπη δύναμη καταστολής, με τον φόβο που προσπαθούσε να επιβάλλει στις διάφορες γειτονίες με τις εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ.

Το δε σχέδιο ανόδου τέτοιου τύπου κόμμα υπάρχει από το 2008 με τις πρώτες και σοβαρότατες δράσεις για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου και τον ΤΡΟΜΟ που προκάλεσαν στο Κράτος, μην ξεχνούμε ότι η παγκόσμια κρίση άρχισε το 2008 και μέσα σε λίγο χρόνο έπεφταν εταιρείες και τράπεζες, αμερικάνικες και ευρωπαϊκές, και χώρες που έτρεχαν να σωθούν, ενώ στην Ελλάδα ο Καραμανλής φώναζε ότι τίποτε δεν θα πάθουμε, κρατώντας την κρίση με τεχνητούς τρόπους έξω, βλέποντας την καταστροφή να έρχεται και γνωρίζοντας όλοι όσοι ήταν στους κυβερνητικούς θώκους τι θα γίνει όταν ο λαός αρχίσει να χάνει τα χρήματα του.. ΕΞΕΓΕΡΣΗ…

Οπότε για να προλάβουν τα ίδια φαινόμενα με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ήθελαν ένα εκτονωτικό αλλά και φοβικό όπλο … ένα κόμμα με περίεργα χαρακτηριστικά, που θα μπορούσε να γίνει μοχλός πίεσης προς όφελός τους.

Καλύπτουν δε, με ένα τέτοιο κόμμα πολλά προβλήματα…

Α. Αγανακτισμένους πολίτες που θα μπορούσαν να πάνε στην Αριστερά
Β. Κόσμος που θα έβλεπε την αθλιότητα του κοινοβουλευτισμού και θα έστρεφε το βλέμμα του προς τον Αναρχικό Χώρο
Γ. Πίεση των ψηφοφόρων να στραφούν ξανά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με αντίποδα τον φόβο ενός κόμματος με εγκληματικά χαρακτηριστικά.
Δ. Έλεγχος των διαφόρων στοιχείων ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ προέλευσης που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνοι

ΛΑΟΣ… η πρώτη προσπάθεια, και απέτυχε.. γιατί σήκωσε κεφάλι και του το έκοψαν..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… δεύτερη προσπάθεια, πέτυχε μέχρι ενός σημείου αλλά τώρα η κάθοδος και η εξαφάνιση της… σήκωσε και ο μαλάκας ο Μιχαλολιάκος (τον Αύγουστο έλεγαν αρκετοί ΧΙΤΕΣ, τώρα που θα γίνουμε κυβέρνηση θα δείτε…) κεφάλι…. και τώρα θείο δώρο στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, για να κλείσουν το μαγαζάκι που χρεοκόπησε και για να φύγουν με το σενάριο ότι με έριξε το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ … όχι ότι ήταν απλώς άχρηστοι και λαμόγια ….

Οι Αρχιμαφιόζοι πάντα σκοτώνουν τους μπράβους που θέλουν να γίνουν αρχηγοί…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τελείωσε από το πολιτικό σκηνικό και από την βουλή… δημοσκοπήσεις, πριν απο την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, έδειχναν τεράστια πτώση της… τον δε Μιχαλολιάκο θα τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα….

Φυσικά το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ δεν θα σβήσει έτσι απλά, διότι τα κόμματα το έχουν ανάγκη …… ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ…θα το δούμε να παίζει αρκετά στο επόμενο διάστημα και το μαγαζάκι θα μετακομίσει σε άλλη γειτονιά.. για να προσπαθήσει να επιβάλλει τον φόβο με τις εντολές του ΝΕΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ….

Εμείς τι ΚΑΝΟΥΜΕ?????

Εμείς θα περιμένουμε σαν τα πρόβατα????

Θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σβήσουμε κάθε ίχνος από το παράκράτος και τα υπομάγαζά του (υπάρχουν πολλά κρυμμένα σε διάφορα σχήματα ), τώρα που θρηνούμε ένα ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τώρα ανοίγουμε το μέτωπο και κάνουμε ότι μπορούμε για να φύγουν από το πρόσωπο της κοινωνίας,…. στον ΔΡΟΜΟ είναι ο πόλεμος και στον δρόμο θα πρέπει να μείνουμε για να μην ξαναγεννηθεί άλλο τέρας, η δε, νέα κυβέρνηση να μην έχει τους άτυπους καταστολείς της σε δράση…(μην το ξεχνούν οι νέοι που πήραν το χρίσμα για να κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ…χεχεχε)
Όσο για το μικρό ποσοστό που παραδοσιακά είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ…ε τι να κάνουμε, κάθε κοινωνία έχει και τους τρελούς της και τους έχει στα ιδρύματα και αποθεραπεία….

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΝΑΖΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ… ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *