Το χρηματοκιβώτιο, η συμπλοκή με τους ληστές και ο Γ. Καρατζαφέρης

– Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στη Λοκρίδα Φθιώτιδας
– Άνθρακας ο θησαυρός για τους ληστές
– Στην περιοχή και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χωρίς όμως καμία εμπλοκή

Λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι, οι 2 από τους ληστές μπήκαν με κουκούλες και καλάσνικοφ στην Eurobank Αταλάντης. Απείλησαν τον ταμία και του είπαν να βάλει τα χρήματα στο μικρό χρηματοκιβώτιο (συρταριέρα ασφαλείας) που υπήρχε δίπλα του. Στη συνέχεια αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, όπου του…..
ς περίμενε ο τρίτος συνεργός.
Επιβιβάστηκαν στην ασημί BMW, η οποία εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και όλες οι δυνάμεις της περιοχής κινητοποιήθηκαν άμεσα στήνοντας μπλόκα σε διασταυρώσεις και επιλεγμένα σημεία.
Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε και μεγάλος αριθμός αστυνομικών της Βοιωτίας, αφού ήταν πολύ πιθανό οι ληστές να κινηθούν προς τα εκεί.
Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το ασημί BMW σε παράδρομο της εθνικής στην περιοχή Προσκυνά, κοντά σε επιχείρηση με φυτώρια. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας που ήταν πιο κοντά ξεκίνησαν την καταδίωξη ενώ ταυτόχρονα και άλλα περιπολικά κινήθηκαν προς το σημείο.
Οι ληστές φοβούμενοι μην εγκλωβιστούν άρχισαν να πυροβολούν με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, άγνωστο γιατί, το ασημί BMW σταμάτησε και οι ληστές πέταξαν στο δρόμο τη συρταριέρα ασφαλείας, το ένα καλάσνικοφ, μια κουκούλα κι άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν βρέθηκε ανάμεσα σε πυρά και σε συμπλοκή αστυνομικών με τους ληστές. Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε κοντινή απόσταση από καφενείο του χωριού, όπου βρισκόταν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., αφού κοντά στην περιοχή είναι το κτήμα του. Όταν άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών και τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω από το καφενείο και ενημερώθηκαν για τη συμπλοκή και την καταδίωξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές με το ασημί BMW διέφυγαν προς Αθήνα. Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τους εντοπίσουν και από το καλάσνικοφ που έχουν στα χέρια τους, αλλά και από το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό και δεν ήταν κλεμμένο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τα χρήματα τελικά που περιείχε η συρταριέρα ασφαλείας της Τράπεζας ήταν μόλις 8.500 ευρώ.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *