Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν αυτή την ώρα Κορινθία και Αργολίδα για τους κακοποιούς

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα και με συμμετοχή των ΕΚΑΜ χτενίζουν αυτή την ώρα Κορινθία και Αργολίδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών που αφαίρεσαν τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με …τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για μία 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, η οποία τη στιγμή που χτυπήθηκε, μιλούσε στο κινητό με το φίλο της. Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο.

Παράλληλα, η κοπέλα πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου.

Αξιωματικός της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), ανέφερε ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην Κορινθία.

«Το δίκτυο των ερευνών έχει απλώσει. Ψάχνουμε σε σημεία που πιθανολογούμε ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, κυρίως σε περιοχές της Κορινθίας, αφού εκεί τους είδαμε για τελευταία φορά. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι δράστες είναι άκρως επικίνδυνοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, αξιωματικός της αστυνομίας που υπηρετεί στη Πελοπόννησο σημείωσε ότι «σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν.

Οι έρευνες συνεχίζονται».

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

«Σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Πηγή: korinthostv.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *