Άγριο “κράξιμο” Ε.Βενιζέλου στη Λάρισα – Συνοδεία αστυνομικής δύναμης μπήκε στο δημοτικό ωδείο

Με άγριο κράξιμο και αποδοκιμασίες συνοδεύονται οι ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε ένα κοινό που δεν αριθμεί πέραν των μερικών δεκάδων ανθρώπων, αφού όλοι τους «φτύνουν». Αυτοί απλά νομίζουν πώς βρέχει μέχρι βέβαια τις εκλογές, όπου εκεί θα πάρουν το μήνυμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε να κάνει ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας και τα άκουσε για τα καλά. Συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες που έχουν απολυθεί από την συγκυβέρνηση τον περίμεναν και του επιφύλαξαν «θερμή υποδοχή»…

Όταν μάλιστα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αφού οι σχολικοί φύλακες στην εικόνα του κ. Βενιζέλου άρχισαν να εκτοξεύουν και… γαλλικά δόθηκε εντολή από τη συνοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Αστυνομία να τους σπάσει με τη βία, οπότε άρχισαν οι προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα.

Οι προσαγωγές προκάλεσαν και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι σχολικοί φύλακες και απέδωσε το περιστατικό στον πανικό της κυβέρνησης και των κομμάτων που την απαρτίζουν.

«Ο αντιπρόεδρος της πρώην κυβέρνησης, τιμώντας την πολιτική των μνημονίων και του αυταρχισμού, επιδιώκει να συλλαμβάνονται τα θύματα της πολιτικής του. Καμία έκπληξη. Επεισόδιο ενδεικτικό της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του κ. Βενιζέλου o οποίος ως νομικός δάσκαλος τίμησε άλλη μια φορά τα δημοκρατικά δικαιώματα», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικώς οι σχολικοί φύλακες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά τι συμπέρασμα είναι πώς αυτοί που ήταν μέσα στο Δημοτικό Ωδείο για να ακούσουν την ομιλία Βενιζέλου ήταν λιγότεροι απ’ αυτούς που διαμαρτύρονταν απ’ έξω.

Οι πολίτες καταδικάζουν την πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όπου πηγαίνουν Σαμαράς και Βενιζέλος συναντούν απολυμένες καθαρίστριες, απολυμένους της βιομηχανίας ζάχαρης (Ε.Β.Ζ.), απολυμένους σχολικούς φύλακες, καταστραμμένους αγρότες, ομολογιούχους και πάει λέγοντας.

Η μεγάλη καταδίκη ωστόσο για τα κόμματα που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό θα έρθει, όπως φαίνεται στις 25 Ιανουαρίου…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *