Φρούριο ο Ψηλορείτης – Συνέλαβαν τον έναν δράστη της συμπλοκής

Με τη σύλληψη του ενός από τους δράστες αλλά και με πολύ αυστηρά αστυνομικά μέτρα στην ευρύτερη περιοχή της ρίζας του Ψηλορείτη συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία τις έρευνές της μετά το αιματηρό περιστατικό χθες το απόγευμα στη Γέργερη…

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθη ο 53χρονος, πατέρας του 28χρονου που αναζητείται και αυτός, και φέρονται ότι πυροβόλησαν τον 43χρονο συγγενή τους που από χθες βρίσκεται στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα στο αριστερό πόδι μετά από 4 βολίδες που δέχτηκε.

Πατέρας και γιος μάλωσαν με τον συγγενή τους στο χωριό για κτηματικές διαφορές. Νωρίτερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφος του τραυματία, ένας 39χρονος, είχε πάει στο σπίτι των άλλων δύο και είχε πυροβολήσει.

Εκείνοι στη συνέχεια στράφηκαν πήραν τα όπλα τους και άρχισε το μακελειό… Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εν λόγο οικογένεια μαλώνει επί τουλάχιστον 25 χρόνια για κάποια χωράφια και πολύ συχνά η αστυνομία καταλήγει να μπαίνει στη μέση. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο αφού ο 43χρονος τραυματίας είναι πολύ σοβαρά χτυπημένος στο αριστερό πόδι.

Μάλιστα χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ. Η υπόθεση αυτή αναστάτωσε ολόκληρη τη Γέργερη που παρακολουθεί την αστυνομία να αναζητά τόσο το γιό του δράστη όσο και το γιο του τραυματία που αναζητείται και αυτός αφού φέρεται να ξεκίνησε εκείνος με την πράξη του το μακελειό, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *