Γαμώ το Ναζισμό σας!

Γερμανοναζιστές, τσόγλανοι, προδότες με ταυτότητα, εγκληματίες ανθρώπων και συνειδήσεων. Δεν πάει άλλο να κρατάμε εμείς τα λόγια μας όταν τέτοιου είδους καθάρματα έχουν τη νομιμότητα να κάνουν κολιγιές με τύπους όπως ο ναζιστής Σουλτς. Εμείς να δεχόμαστε όλες τις συνέπειες αυτής της Κατοχής, εμείς να σφαγιαζόμαστε άνανδρα, εμείς να τα …
χάνουμε όλα και από πάνω πρέπει να μην κρίνουμε τον Κουρέλη, Λοβέρδο, Ελιές, Σημίτη, Βενιζέλο και όλα των καθίκια που απαρτίζουν την κομματική τους μερίδα όταν ναζιστοπροσκυνούν τον εθνικοσοσιαλιστή ναζιστή Γερμαναρά Σουλτς.

Φτου κακά στην γλώσσα μου, σοβαροφανή Ελληνάρα μου, διότι ακούγονται άσχημα οι
χαρακτηρισμοί σε όλη την τσογλαναρία που γερμανοπροσκυνάει αλλά πρέπει να είναι ευτυχισμένα όλα αυτά τα σαπάκια διότι το μοναδικό μέσο αντίστασης είναι η γλώσσα μας. Οποιαδήποτε άλλη φυσική και δικαιολογημένη αντίσταση είναι από τους δικούς ΤΟΥΣ νόμους προχαρακτηρισμένη ως χτύπημα κατά της δημοκρατίας ΤΟΥΣ.

Ακούγεται άσχημα και μπορεί να τιμωρείται κιόλας η ελληνικότατη έκφραση “Μαλάκας” όταν αναφέρεσαι σε αυτά τα καθάρματα, αλλά το ότι αυτοί σε θεωρούν μαλάκα σκοτώνοντάς σε είναι νόμιμο άρα ηθικό.

“Όποιος με στηρίζει ας πάρει μέρος στην Ελιά γιατί είναι καλό να ενωθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς ”, είπε ο ναζιστής Σουλτς ετοιμάζοντας την λίστα ονομάτων για όσους δεν τον στηρίζουν. Στέρεψαν οι ελληνικές λέξεις για να του απαντήσεις. Μόνο μία μένει: “ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ”. Αριστεροί και Σουλτς αγκαλιά κι αυτοί για να σε σώσουν.

Άραγε ποιος τελικά είναι ο μαλάκας; Φτιάχνουν το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, σας προτρέπει να τούς ακολουθήσετε. Τουλάχιστον ο Χίτλερ με το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα έταζε και δουλειές. Είναι δύσκολο να γίνεις Χίτλερ στην θέση του Χίτλερ αλλά καλά το πάει το γράμμα το παλικάρι Σουλτς. Από τον Εθνικοσοσιαλισμό στον Ευρωσοσιαλισμό, να χαρούν και οι Συριζαίοι (οι δήθεν αντίπαλοι του Σουλτς) διότι τα σύνορα καταργούνται και το γεωσύστημα που αποκαλείται Ελλάδα θα προσαρτιστεί αμέσως στην Ομοσπονδία της Νεοναζιστικής Ευρώπης.

Ως παλαμακιστής των ανωτέρων σουργέλων δεν μπορεί να μην είμαι μαλάκας ακούγοντας το ναζιστικό γερμανικό δικαστήριο ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να αποζημιώσει τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης για την καταναγκαστική εργασία τους, με το αιτιολογικό ότι τα καταναγκαστικά έργα που πέθαιναν Θεσσαλονικιούς Εβραίους έγιναν στην Ελλάδα και όχι στην Γερμανία. Έμεινε έργο πίσω ναζιστικό που το εκμεταλλεύτηκαν οι Έλληνες όταν αποχώρισαν οι Ναζιστές από την χώρα. Ναι, είμαι μαλάκας και μάλιστα χοντρομαλάκας γιατί μεθαύριο που θα ζητήσουν οι Γερμανοί αποζημιώσεις για τα σαμποτάζ των Ελλήνων ανταρτών κατά την διάρκεια της πρώτης Κατοχής, πάλι θα τρέχω ως μαλάκας να παλαμακίζω τον Σουλτς και την “ελληνική” ναζιστοπαρέα του. Γιατί αποζημιώσεις θα δοθούν αλλά όχι από την Γερμανία προς την Ελλάδα αλλά το αντίστροφο. Να μην ξεχνάμε ότι την ζημιά που έπαθαν οι Γερμανοί από το αντάρτικο στην Ελλάδα ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Πήγες και ανατίναξες την Γέφυρα του Γοργοπόταμου προξενώντας στον γερμανικό στρατό ζημιές εκατομμυρίων μάρκων; Ανατίναξες το κτίριο της ΕΣΠΟ; Έκανες κι άλλες αντιναζιστικές πράξεις; Τι πήγες κι έκανες ρε Έλληνα; Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Θυμηθείτε το, οι Έλληνες του σήμερα. Εκτός κι αν γραφτείτε στην Ελιά του Σουλτς και ως καλοί ναζιστοϋποτακτικοί θα σας εξαιρέσουν τα αφεντικά σας από τον λογαριασμό.

Ποιες συγνώμες της Γερμανίας και μαλακίες; Δεν πέρασαν δύο μήνες που ο ίδιος ο Σουλτς σε ελληνικό έδαφος καταχειροκροτούμενος από ναζιστοπροδότες έπαιρνε τα χάκια του με την συμφορά των Ελλήνων λέγοντας ότι όπως έκαναν οι δικοί του γονείς θυσίες ως θύτες θηριωδιών πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες ως θύματα της νέας θηριωδίας. (πατήστε εδώ)

Να τα ξεχάσουμε όλα και να πάμε παρακάτω; Πολύ θα θέλαμε αλλά η Γερμανική Δικαιοσύνη δεν ξεχνάει και το απέδειξε με την απόφασή της για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Δεν ξεχνάνε ποτέ και τίποτε και αυτό που ξεκίνησαν με τον Α’ παγκόσμιο Πόλεμο θα το κάνουν κι ας έχουν θύματα Έλληνες, εκτός από αυτούς που θα γραφούν σε λίστες Σουλτς, Τσίπρα και κάθε ευρωναζιστή. Όσους δεν τους προσκυνήσουν θα τους λιώσουν μέχρι τον τελευταίο. Δεν αλλάζει το κύτταρο του ναζιστή και του γερμανοτσολιά ό,τι χρώμα σημαίας και αν κουβαλάνε.

Μπορεί να μάς έμεινε μοναδικό όπλο η γλώσσα αλλά δεν ισχύει το παλιό “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει”. Οι λίγοι που ακόμη την χρησιμοποιούν ως πρέπει θα την χάσουν “νόμιμα και ηθικά” και οι πολλοί που την χρησιμοποιούν για να γλύφουν ναζιστομαλάκες θα έχουν την τύχη που έχει κάθε γλυφτρόνι προδότης. Κι αν δεν καταλαβαίνουν το υπονοούμενο ας ανατρέξουν στις απώλειες του γενεαλογικού τους δέντρου

http://lazarouyiannis.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *