«Είναι σκληρά σαν μέτρα, αλλά άξιζε τον κόπο»!.

ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ…

Γράφει ο Μαγια

Η επιθεώρηση της τοπικής κυβέρνησης, η οποία υλοποιεί τις πιο διεστραμμένες απαιτήσεις του Βερολίνου στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε.
Tώρα, πλέον, πρέπει να έχουν πεισθεί και οι πλέον αφελείς. Η Μέρκελ, ήρθε σε…..
μια καθημαγμένη χώρα για να πάρει κι άλλα. Δηλαδή, μέτρα και μπίζνες.
Κακόγουστη η παράσταση πολιτικού και επικοινωνιακού θεάτρου, με την καθοδηγήτρια της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας στην Ευρώπη να υποκρίνεται ότι συμπάσχει με τους Ελληνες, που υφίστανται τα πάνδεινα εξαιτίας της πολιτικής της και ταυτόχρονα να ισχυρίζεται ότι, δήθεν δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από την εξοντωτική λιτότητα.
«Είναι σκληρά σαν μέτρα, αλλά άξιζε τον κόπο», είπε, η ηγεμόνας με κυνικότητα που ανατριχιάζει. Σα να ήθελε να πάρει εκδίκηση, για λογαριασμό των προγόνων της!…
Αποκαλυπτική των προθέσεών της Μέρκελ, είναι η ακόλουθη αποστροφή της: «Είμαστε εδώ Ελλάδα και Γερμανία σε πολύ στενή συνεργασία για να προετοιμάσουμε τα επόμενα βήματα. Φυσικά δεν είμαστε εδώ ως οι εκπρόσωποι της Τρόικας, εκείνη κάνει τη δική της δουλειά. Αυτό που έχουμε εμείς να κάνουμε είναι να δώσουμε έμφαση στα διμερή μας θέματα», αναφερόμενη στη συνεργασία που υπάρχει τόσο με τον Φούχτελ όσο και με την το task force υ Χόρστ Ράιχενμπαχ, σημειώνοντας ότι, «αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση».
Ο στόχος των Γερμανών, που θα επενδύσουν όταν οι μισθοί κατρακυλήσουν στα 400-500 ευρό, είναι να εκτελεστεί με προτεσταντική πειθαρχία η εξόντωση του ελληνικού λαού. Αυτό, που τεχνοκρατικά αποκαλείται «εσωτερική υποτίμηση» και προωθείται από την συγκυβέρνηση των προσκυνημένων, Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, που έχουν συνομολογήσει για την μετατροπή της Ελλάδας σε κρανίου τόπο, με εξαθλιωμένους κατοίκους, οι οποίοι, ήδη, προσπαθούν να επιβιώσουν με αμοιβές Ασίας και κόστος ζωής Ελβετίας.
Και το κερασάκι στην …τούρτα: «Ο ελληνικός λαός ματώνει, αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει η χώρα στο ευρό», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «η χώρα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της»!…
Κατά τα λοιπά, όλο το σκηνικό ήταν φτιαγμένο με τρόπο που θύμιζε την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα το 1941. Ερήμην των, κλειδαμπαρωμένων στα σπίτια τους, Αθηναίων. Πρωταρχικό μέλημα των δυνάμεων προστασίας του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος ήταν να μη διαταραχθεί η εικόνα ισχύος που έπρεπε να εκπέμψει η υψηλοτάτη….
Υ.Γ. Τα δακρυγόνα, τα χημικά, οι πέτρες, οι φράχτες μπροστά στη Βουλή και το ανθρωποκυνηγητό στην πλατεία Συντάγματος, που.. θύμιζαν πραγματικό πεδίο μάχης, δεν …κατάφεραν να μπουν στα «πλάνα» με την Καγκελάριο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *