Πρέβεζα: Διαμαρτύρονται για αποσπάσεις αστυνομικών στην Δράμα

Πρέβεζα: Διαμαρτύρονται για αποσπάσεις αστυνομικών στην ΔράμαΠριν καλά επιστρέψουν οι 35 αστυνοµικοί από την Πρέßεζα που υπηρέτησαν στον Έßρο για δύο ………
περίπου µήνες έφυγαν 15 άτοµα – και µάλιστα από εκείνα που επέστρεψαν από τον Έßρο- για την Δράµα, προκειµένου να συνδράµουν το έργο του Κέντρου Κράτησης Παράνοµων Μεταναστών που δηµιουργήθηκε εκεί.

Συνολικά από την Ήπειρο αναχωρούν 143 αστυνοµικοί (67 από τα Ιωάννινα, 40 από την Θεσπρωτία, 15 από την Άρτα και 15 από την Πρέßεζα) µε ότι αυτό συνεπάγεται για την φύλαξη της περιοχής. Η κατάσταση ήταν έτσι κι αλλιώς οριακή και µε τις µετακινήσεις αυτές τα τµήµατα λειτουργούν οριακά ή σε κάποιες περιπτώσεις υπολειτουργούν. Πέραν της αποδυνάµωσης της αστυνοµικής διεύθυνσης δηµιουργείται σοßαρό πρόßληµα και στις οικογένειες των αστυνοµικών, οι οποίοι δεν µπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς µετακινήσεις τους κι όλοι υπογραµµίζουν ότι θα πρέπει η πολιτεία να αντιµετωπίσει µε διαφορετικό τρόπο το πρόßληµα κι όχι, µετακινώντας εργαζοµένους από περιοχή σε περιοχή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *