Κυβερνήτα εεεε !!!!!!!!!!! υπάρχει απώλεια του ελέγχου…

Το ξέσπασμα μέσα στη Βουλή του πρώην Προέδρου της με τις χαρακτηριστικές φράσεις «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αλλά και η απόσυρση του νομοσχεδίου από τον αρμόδιο υφυπουργό που έδινε το δικαίωμα στους Δήμους να φορολογήσουν τους ιδιοκτήτες των ημι-υπαίθριων αναδρομικά μάλιστα, και εν μέσω της πιο δεινής οικονομικής κρίσης, η οποία συνοδεύθηκε και από τις προειδοποιήσεις των κυβερνητικών βουλευτών για καταψήφιση του, η διαρροή ότι ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών και πολιτικός του…
 προϊστάμενος δεν είχε ενημερωθεί, αλλά και η έντονη αντίδραση του ΥΠΕΚΑ, που υποστήριζε και δικαίως, την απαλλαγή όσων είχαν σπεύσει να καταβάλουν τις οικονομικές τους εισφορές, αποδεικνύει όχι μόνο την έλλειψη συντονισμού, αλλά και την εικόνα διάλυσης που κυριαρχεί από την περασμένη Παρασκευή.
Η συγνώμη του υφυπουργού και η διάθεση της παραίτησής του, ανεξαρτήτως, του αν έγινε αποδεκτή η όχι, αφενός μεν δείχνει τον πολιτικό πολιτισμό και την ανάληψη της ευθύνης των πράξεών του, από την άλλη όμως δεν επαρκεί για να διαφυλάξει την τρωθείσα εικόνα του κυβερνητικού σχήματος, που δείχνει μέχρι στιγμής ανήμπορο να απαντήσει στις αγωνίες των πολιτών που ζουν σε καθεστώς οικονομικής ομηρίας. Όσο καθυστερεί η άμεση ανάληψη του ελέγχου και η αναζωογόνηση της αγοράς από την αναγκαία ρευστότητα, τόσο μεγαλύτερη θα γίνεται η απαρέσκεια και η οργή των πολιτών προς το πολιτικό σύστημα. Ήδη τα καμπανάκια του πολιτικού «κινδύνου» ήχησαν με τη μεγάλη δημοσκόπηση της , VPRC για τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ , όπου ένας στους δύο πολίτες επιθυμεί την έξοδο από το Μνημόνιο και το 44,8% των πολιτών δηλώνουν ότι είτε θα απέχουν είτε θα ρίξουν λευκό ή άκυρο, ενώ το 53% δηλώνει πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.

http://polylitoikairoi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ …
    ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΙΕΣ..
    ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ
    ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
    Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΟΙ ΔΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
    [ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ….]

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κουτοπονηριές των γαμημένων τών Πολιτικάντηδων!! Δήθεν δεν ήξερε ο Υπουργός!!! Είναι παλιάνθρωποι όλοι τους, κλέφτες της ίδιας της ζωής των ηλιθίων πολιτών πού τούς ψηφίζουν!! Μόνον η Εσχάτη των ποινών στούς δοσίλογους, τίποτε λιγότερο στούς προδότες των ονείρων τού λαού!!!
    ΓΕΡΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *