Με δυο απόψεις ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΕΡΙΤ

Ευρεία σύσκεψη δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κουμουνδούρου, χωρίς τη…
συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών, προκειμένου να καταλήξουν στην γραμμή που θα εισηγηθούν να ακολουθηθεί απέναντι στη ΝΕΡΙΤ σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης. Αν και όσα ειπώθηκαν δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο τα όργανα του κόμματος (που ενημερώθηκαν σχετικά), δυο απόψεις κατεγράφησαν και αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πρώτη άποψη που φέρεται να εκφράζει και την Αριστερή Πλατφόρμα, δηλαδή την ισχυρή μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για κατάργηση του νέου φορέα και ακύρωση όλων των διαδικασιών και των διαγωνισμών. Θυμίζουμε ότι «θύμα» αυτής της γραμμής έπεσε και η γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Μαριλένα Κατσίμη που «πείσθηκε» από τους συντρόφους της να μην υποβάλλει αίτηση πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ, πάρα το γεγονός ότι επικαλέστηκε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η δεύτερη άποψη είναι μετριοπαθής και συμπυκνώνεται στην φράση, επαναξιολόγηση. Η συγκεκριμένη τάση προτείνει να γίνει σχολαστικός έλεγχος όσων προσελήφθησαν στον νέο φορέα, αξιολόγηση προσωπικού και καταγραφή του τι κάνει ο καθένας.

Την ίδια ώρα η Κουμουνδούρου – με αφορμή την ανακοίνωση από το ΕΣΡ του πίνακα των ποσοστών χρονικής έκθεσης των κομμάτων στα δελτία ειδήσεων, καταγγέλλει την «Δημόσια Τηλεόραση» – από την οποία απουσιάζουν οι εκπρόσωποί της συνεχίζοντας το εμπάργκο – για τα ποσοστά κάλυψης των δραστηριοτήτων και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν λέει κουβέντα για τον ΑΝΤ1 που εμφανίζει αντίστοιχες αποκλίσεις!

enimerosi24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *