Κατέθεσε αγωγές η Μαργαρίτα Παπανδρέου εναντίον δημοσιογράφων και ΣΔΟΕ

Αποζημίωση της τάξης των 200.000 ευρώ ζητά η Μαργαρίτα Παπανδρέου με αγωγή που κατάθεσε εναντίον των εφημερίδων “Πρώτο Θέμα”, “Δημοκρατία” και “Βήμα της Κυριακής” για δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μέσω της εταιρείας του….
ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων ευρώ.
Η μητέρα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην αγωγή της στρέφεται παράλληλα εναντίον των Στυλιανού Στασινόπουλου, Νικόλαου Λέκκα και του Ευάγγελου Καραμάνου, στελεχών του ΣΔΟΕ.
Τέλος, ζητά 6μηνη προσωποκράτηση για τους εκδότες των τριών εφημερίδων ενώ στρέφεται και εναντίον της δημοσιογράφου του Βήματος Ιωάννας Παπαδάκου.
“Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν”, δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
-Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,
-του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
-Του “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.”, του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
-Της “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.”, του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
-Της Ανώνυμης Εταιρείας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.”, του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και “ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

http://news247.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *