Κ. Παπούλιας: Αν η Μέρκελ θέλει να επιβάλει μέτρα, να βρει άλλο λαό

«Αν η Μέρκελ θέλει άλλα μέτρα, να αλλάξει λαό, να ψάξει να βρεί έναν άλλο» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

«Θέλω να σας καλωσορίσω και καταλαβαίνω τι θα ακούσω… Άλλωστε, πολλές φορές έχω πάρει θέση γι’αυτό, δηλαδή συμπλέω με αυτά που λέτε και εσείς, ότι είναι μια κατάσταση που….
ο ελληνικός λαός έχει δώσει πλέον όλα όσα μπορούσε να δώσει. Είναι μια κατάσταση που ο λαός έδωσε ό,τι είχε να δώσει. Το είπα και στην κυρία Μέρκελ», υπογράμμισε ο κ. Παπούλιας, «πως αν θέλει και άλλα μέτρα να αλλάξει λαό, να ψάξει να βρεί έναν άλλο» σημείωσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως απαράδεκτο «άλλοι να φοροδιαφεύγουν και άλλοι να πληρώνουν αυτή την κρίση».

«Δίνουμε τη μάχη κι αυτό που έχει πρώτα από όλα σημασία είναι η Ελλάδα να επιζήσει. Θα πρέπει ο καθένας να προσφέρει από τη μεριά του και είναι απαράδεκτο άλλοι να διαφεύγουν, άλλοι να κάνουν τον κουτό και άλλοι να πληρώνουν. Κοινωνική συνοχή σημαίνει ισοδίκαιη κατανομή των βαρών. Δεν βρήκαμε τον ελληνικό λαό και του φορτώσαμε την κρίση. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που βγάζουν τα λεφτά τους δεξιά κι αριστερά και άλλοι που έχουν αγοράσει το μισό Λονδίνο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας.

«Συμφωνούμε μαζί σας ότι είναι πρωταρχικό να σωθεί η Ελλάδα, αλλά με όρθιους, με αξιοπρεπείς τους Έλληνες. Και δυστυχώς, οι πολιτικές που ασκούνται είτε αυτοτελώς από την κυβέρνηση είτε κατ’ εντολήν των δανειστών και της τρόικα είναι πολιτικές μεγάλης ανισότητας, μεγάλης αδικίας» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

.skai.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *