Πως μπορώ να προωθήσω την ιστοσελίδα μου;

Δημιουργήσατε μια ιστοσελίδα αλλά δεν έχει τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε; Λογικό αν δεν φροντίσατε να προσελκύσετε επισκέπτες σε αυτήν. Το διαδίκτυο μπορεί να σας προσφέρει πραγματικά ΆΠΕΙΡΟΥΣ επισκέπτες και υποψήφιους πελάτες αλλά και κανέναν απολύτως αν δεν φροντίσετε εσείς για αυτό.

Όπως όταν ανοίγετε ένα φυσικό κατάστημα ένα απο τα βασικότερα έξοδα σας είναι η έδρα σας και …
σε πόσο πολυσύχναστο δρόμο αυτή βρίσκεται. Ο αέρας ο οποίος διαμορφώνει το ενοίκιο δεν έχει να κάνει κυρίως με τα τετραγωνικά αλλά με το πόσος κόσμος διέρχεται από το κατάστημα σας.

Το αυτό συμβαίνει και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν δρόμοι τεράστιας επισκεψιμότητας αλλά και μηδενικής.

Στο google είτε μέσω της διαδικασίας που καλείται προώθηση web site προσπαθώντας να φέρει το site σας στην πρώτη σελίδα του google σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά στα φυσικά ή αλλιώς οργανικά αποτελέσματα είτε μέσω διαφήμισης στο ίντερνετ με προώθηση πάλι στο google μέσω του συστήματος διαφήμισης google adwords όπου απλά εμφανίζεστε στην 1η σελίδα στο google στους συνδέσμους διαφημιζομένων και πληρώνετε για κάθε κλικ – επίσκεψη που δέχεστε.

Μπορείτε επίσης να διαφημιστείτε στο facebook και στο youtube μέσω των αντίστοιχων συστημάτων διαφήμισης. Αν δεν προβάλλετε την ιστοσελίδα σας πως αλλιώς θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι υποψήφιοι πελάτες σας; Θα πληκτρολογήσουν μαντεύοντας το ας υποθέσουμε για χάρη της συζήτησης το σύντομο και εύηχο domain name που επιλέξατε;

Να θυμάστε ότι η κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία από την οποία απαιτούνται και τα δυο σκέλη. Γιαυτό όταν αποτανθείτε σε μια εταιρεία web design πρέπει να τους ζητήσετε να σας εγγυηθούν γραπτώς ότι το web site σας θα είναι σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του google. Προσοχή .Όχι απλά φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα ΟΛΕΣ οι ιστοσελίδες είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά στην πρώτη σελίδα έχει χώρο ΜΟΝΟ για 10 ιστοσελίδες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *