Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Γράφει ο Σιδηρούντιος από το Μέτωπο Όχι

Tο Μαλαισιανό αεροσκάφος κατερρίφθει ακριβώς όταν άρχισε η Ισραηλινή εισβολή στη Γάζα. Κατά την
άποψή μου, αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο εμπιστεύομαι την ανάλυση  των Ρώσων στρατιωτικών για το ατύχημα, διότι μέχρι στιγμής μόνο οι Ρωσικές αρχές παρουσίασαν σοβαρά στοιχεία, κατοχυρωμένα με αποδείξεις από δορυφόρους, τα οποία δείχνουν καθαρά ότι το αεροσκάφος οδηγήθηκε από τις Ουκρανικές αρχές στο συγκεκριμένο σημείο (1). Οι αρχές του Κιέβου το υποχρέωσαν να μην περάσει νότια και μακριά από τις περιοχές των συγκρούσεων, όπως είχε προγραμματιστεί και όπως περνούσαν μέχρι εκείνη την ημέρα όλα τα προηγούμενα αεροσκάφη που έκαναν την ίδια πτήση. Στον σύνδεσμο δύο παρακάτω μπορείτε να δείτε από που ήταν προγραμματισμένο να περάσει (2). Στον σύνδεσμο ένα θα δείτε που το έστειλαν. Ανεξάρτητα από το εάν τελικά το αεροσκάφος το κατέρριψαν οι Ναζιστές ή οι Αντιναζιστές, το αεροσκάφος αυτό οδηγήθηκε στη σφαγή από το Κίεβο. Αυτό φέρει την ευθύνη.

Οι χρόνιες απειλές πολιτικών τις Μαλαισίας προς το Ισραήλ, λόγω του Παλαιστινιακού, ίσως να μην είναι και αυτές εντελώς ασύνδετες με το ότι επιλέχθηκε Μαλαισιανό αεροπλάνο για να σταλεί στη σφαγή. Το φρικτό αυτό γεγονός προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει κάλυψη στη σφαγή των αμάχων που κάνει το Ισραήλ, με την έννοια του ότι η υπόθεση του αεροπλάνου κεντρίζει πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον των μαζών για ενημέρωση, από ότι άλλα γεγονότα, λόγω του μυστηρίου και της πλοκής του.  Εκτός από το θέατρο στο χώρο της εξαπάτησης της κοινής γνώμης, υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Εφοσον το αεροπλανο το οδήγησε σκόπιμα το Κιεβο στην εμπόλεμο ζώνη, τότε η κατάρριψη ωφελεί και τη Ρωσία και το Αντιναζιστικό Ουκρανικό κίνημα. Το Κίεβο οδηγήθηκε από τα αφεντικά του σε παγίδα ώστε να υποχρεωθεί να κάνει παραχωρήσεις. Ταυτόχρονα, οι σκηνοθέτες/ αφεντικά του Κιέβου,  μπορούν και αδυνατίζουν τη θέση και του Κρεμλίνου με τις κατηγορίες και κυρώσεις. Με άλλα λόγια, εκτός από την κάλυψη της εισβολής της Γάζας, η κατάρριψη έχει φέρει και τις δύο πλευρές του Ουκρανικού πολέμου σε θέση ομηρίας από αυτούς που οδήγησαν το αεροπλάνο στην καταστροφή. Ποιοί όμως έδωσαν αυτή την εντολή;

Από τις πρώτες μέρες της εξέγερσης των Ναζιστών στο Κίεβο, έγραψα ότι κατά την άποψή μου η υπόθεση διάλυσης  της Ουκρανίας είναι στημένη και προκαθορισμένη από ορισμένους κύκλους. Μεταξύ τους, Δυτικοί και Ρώσοι μοίρασαν την πίτα στη Γεωργία στο παρελθόν, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Μεντβέντεφ (3). Και στην περίπτωση της Γεωργίας, η ανάμειξη του Ισραήλ ήταν σημαντικότατη. Τότε μέσω της Γεωργίας το Iσραηλ πίεζε τη Ρωσία για παρόμοιους λόγους για τους οποίους την πιέζει και σήμερα. Φυσικά το κάθε μοίρασμα το κάνουν οι Ρώσοι εδώ και αρκετά χρόνια κάτω από πίεση και σε θέση μειονεξίας και άμυνας. Τα ΜΜΕ, για τους δικούς τους λόγους, μας λένε ότι ο Πούτιν κέρδισε την Κριμαία και κράτησε τον Άσαντ στη θέση του, δεν μας λένε ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας και το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας.

Το μοίρασμα και η σχέση των λεγομενων δυτικων με τη Ρωσία και άλλες χώρες είναι πολύπλοκη και περιλαμβάνει πολλά σκοτεινά πάρε-δώσε. Χαρακτηριστικές είναι οι υποθέσεις Ασάνζ-Σνόουντεν τις οποίες έχει δεχτεί η κοινή γνώμη ως αντίθετες στις Αμερικανικές υπηρεσίες. Αυτό όμως που δεν μας λέει κανείς είναι ότι κάποιες άλλες υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι Ρωσικές, προσέφεραν υλικό αλλά και ασφάλεια στους δύο αυτούς κυρίους. Ο Σνόουντεν φρουρείτε ακόμα και σήμερα από κάποιες μη Ρωσικές υπηρεσίες μέσα στην ίδια τη Ρωσία (4). Μιλάμε για ένα στημένο σκηνικό, φτιαγμένο και για τα μάτια του κόσμου, ώστε ο κόσμος να πιστέψει ότι υπάρχουν εντός των ΗΠΑ δύο αντιπολιτευόμενες και όχι μια φωνές. Δυστυχώς όμως, φοβάμαι ότι η φωνή είναι του ίδιου μίμου.

Το στημένο σκηνικό του διεθνούς υποκόσμου στην Ουκρανία, κατα την άποψή μου, πιθανόν τελικά να δώσει στη Ρωσία εκτός από την Κριμαία και τις περιοχές που ελέγχουν οι Αντιναζιστές. Η λογική του διχασμού δια της αιματοχυσιας, τύπου Κύπρος 1974, είναι η λογική του Κίσιντζερ, του ανθρώπου που έχει συναντήσει τον Πούτιν τόσες φορές όσες κανένας άλλος ξένος (5). Αξίζει να διαβάσετε στον σύνδεσμο πέντε παρακάτω τα γλυκά λόγια του ίδιου του Πούτιν προς τον Κίσσιντζερ. Να θυμηθεί κανείς και τους ύμνους Πούτιν προς την οικογένεια Μπους, την οποία θεωρεί εξαιρετική; (6) Μα, είναι δυνατόν άραγε ο  Πούτιν να έχει στήσει ένα παιχνίδι μαζί με τύπους Κίσιντζερ και Μπους?

Το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας έχει παραδοθεί στα χέρια του Ναζισμού με χρήματα και οργάνωση από το ΝΑΤΟ την ΕΕ και το Ισραήλ, μέσα από ένα απάνθρωπο σκηνικό στο οποίο πρωταρχικό ρόλο έπαιξε ο Ουκρανοεβραίος μεγιστάνας, άνθρωπος του Ισραηλινού παρακράτους, κύριος Ιγκορ Κολομόισκι. Αυτός είναι ένας από τους συνεργάτες του Μακαρίτη Ρωσοεβραίου Ισραηλινού μεγιστάνα Μπερεζόφκι που χρηματοδότησε το Ευρωπαϊκό Ναζιστικό κίνημα προσπαθώντας να το στρέψει ενάντια στη Ρωσία. Ο Κολομόισκι δε δίστασε να φορέσει και  Ναζιστικό φανελάκι  με το όνομα του Μπαντέρα, τιμώντας έτσι τον Ναζιστή δολοφόνο Εβραίων (7). Εδώ ακριβώς έρχεται να δέσει ο κρίκος της σχέσης του κύκλου του Κολομόισκι με τους κύκλους του Ισραηλινου Χοντορκόφσκι στην Ελβετια.

Η εμπλοκή των δυνάμεων του Ισραήλ και σε αυτό τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι παραπάνω από εξόφθαλμη. Κατά την άποψή μου λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαία η εντολή που έφτασε στο Κίεβο να οδηγήσει το Μαλαισιανό αεροσκάφος στην καταστροφή την ώρα ακριβώς που έγινε η εισβολή στη Γάζα. Εξώφθαλμη είναι και η τεράστια επιρροή που διαθέτει το Ισραηλινό λόμπι τόσο μέσα στην Ουκρανία όσο και στις ΗΠΑ, και στη Ρωσία. Αυτά δεν είναι αντισημιτολογίες, τα λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι. Δεν μπορεί κανείς να παίρνει την εξουσία στις ΗΠΑ αν δεν έχει το Ισραηλινό λόμπι μαζί του (8).

Εφόσον λοιπόν τα στοιχεία δείχνουν ότι το Κίεβο έστειλε στο θάνατο το Μαλαισιανό, και εφόσον τα εμφανή αφεντικά του Κιέβου σήμερα είναι οι ΗΠΑ και δύναμη που ελέγχει τις ΗΠΑ είναι το Ισραήλ, ποιός είναι αυτός τελικά που είχε την έμπνευση να διατάξει το Κίεβο να στείλει το Μαλαισιανό στην κόλαση, την ιδια ακριβως στιγμη που εμπαινε ο Ισραηλινος στρατος στη Γαζα;

(1)www.youtube.com/watch?v=KSpeo5RcQQo
(2) http://www.globalresearch.ca/was-flight-mh-17-diverted-over-restricted-airspace/5392201?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=was-flight-mh-17-diverted-over-restricted-airspace

(3) http://www.geopolitics.com.gr/2014/02/blog-post_1257.html

(4) rt.com/news/nsa-snowden-life-russia-954/

(5) eng.kremlin.ru/news/6191
(6) blog.chron.com/txpotomac/2010/12/vladimir-putin-says-george-w-bush-is-a-very-decent-fellow-with-a-very-good-family/

(7) nlru.blogspot.co.uk/2014/04/ihor-kolomoyskyi-starts-trolling-pro.html .

” The presence of former Israeli soldiers in the Maidan protests along with neo-Nazi militias and the attitude of the ADL and Israeli officials in this matter raise questions about what the Zionist lobby and Israel might possibly gain from the coup which put in power, among others, Igor Kolomoysky, a Ukrainian-Israeli who was appointed governor of Dnepropetrovsk, Ukraine’s vital business and political center.” Πηγή: http://www.globalresearch.ca/democratization-and-anti-semitism-in-ukraine-neo-nazi-symbols-become-the-new-normal/5371919

(8) http://www.youtube.com/watch?v=TOaxAckFCuQ

http://ohifront.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *