φωτεινές επιγραφές

Ένας καλός, αποδοτικός, οικονομικός αλλά και αισθητικά ωραίος φωτισμός για την επιλογή στις φωτεινές επιγραφές σας είναι ο φωτισμός Led.
Οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμος LED δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για την εξοικονόμηση χρημάτων στο ρεύμα, καθώς και τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στη χρήση τους. Με το φωτισμό LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενσωματωμένοι αισθητήρες και μαζί με αυτούς σας δίνεται η δυνατότητα για την προσθήκη έξυπνων μηχανισμών για την δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών τους. …

Ο φωτισμός Led στις φωτεινές επιγραφές ίσως έχει λίγο μεγαλύτερο κόστος στην αγορά και την εγκατάστασή του. Τα φώτα Led είναι, πράγματι, πολύ πιο ακριβά από τα φώτα πυρακτώσεως ή τους λαμπτήρες φθορισμού αλλά η απόσβεση θα γίνει γρήγορα αφού η χρήση τους είναι πολύ οικονομική. Τα LED θα χρησιμοποιήσουν μόνο 1/10ο της ηλεκτρικής ενέργειας των λαμπτήρων πυρακτώσεως, εξοικονομώντας πολλά ευρώ στην ηλεκτρική ενέργεια.
Να θυμάστε ότι τα φώτα LED είναι πραγματικοί προβολείς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις φωτεινές επιγραφές, δίνοντας ένα πραγματικά μεγάλο εύρος φωτισμού στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας αναδεικνύοντάς το. Είναι κατάλληλα και για το φως της ημέρας αλλά και κατά τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες.
Η χρήση αυτού του φωτισμού είναι ιδανική αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε φωτεινές επιγραφές στο κατάστημά σας, ή σε ένα σημείο κοντά σε αυτό.
Το χρώμα των φωτεινών επιγραφών, αν επιλέξετε κάποιο, θα αναδεικνύεται τελείως διαφορετικά με τη χρήση των led φωτών και ο σχεδιασμός της φωτεινής επιγραφής θα φαίνεται πολύ πιο καθαρός ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Κάντε έξυπνες κινήσεις χρησιμοποιώντας φωτεινές επιγραφές και εναλλακτικές λύσεις πάνω σε αυτές. Μην αφήνεται κανέναν πιθανό πελάτη να φύγει ή έστω να μη δώσει προσοχή στη βιτρίνα του καταστήματός σας. Ο κάθε πελάτης περιμένει να του δείξετε και να του πείτε κάτι. Με τη χρήση των κατάλληλων κειμένων , σχεδίων και φωτών θα προσελκύσετε σίγουρα μεγαλύτερο αριθμό αγοραστικού κοινού αφού σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που θα τους τραβήξει.
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο είδος και επενδύστε σε αυτές τις αγορές και στο τέλος θα δείτε τις πωλήσεις και τη πελατεία σας να ανεβαίνει!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *