Άλλο να “καταλαβαίνεις” Αγγλικά και άλλο να “ξέρεις” Αγγλικά.

Πολλοί ενήλικες που δηλώνουν ότι «γνωρίζουν» Αγγλικά, ουσιαστικά εννοούν ότι «καταλαβαίνουν» Αγγλικά, δηλαδή τα καταφέρνουν σχετικά καλά στην «παθητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας (κατανόηση γραπτού λόγου και – σε πολύ μικρότερο βαθμό – αγγλόφωνων (συν)ομιλητών). Αυτονόητα, μία τέτοιου είδους «γνώση» της Αγγλικής γλώσσας μόνο ολοκληρωμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί, εάν κάποιος θέλει να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν προσωπικό που να μπορεί κατά πρώτο και κύριο λόγο να μιλάει και να γράφει Αγγλικά σε υψηλό επίπεδο, όχι απλά να τα καταλαβαίνει. Ο υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να συναλλάσσεται με ευχέρεια στα Αγγλικά, είτε αυτό σημαίνει να μιλάει στο τηλέφωνο με Αγγλόφωνους, είτε να μπορεί να συντάξει επιστολές, fax και e-mail στα Αγγλικά.


Η παρακολούθηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας σε μία εξειδικευμένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες, είναι ο ταχύτερος, αποδοτικότερος και οικονομικότερος τρόπος για να βελτιώσει ένας ενήλικος τις ικανότητες του στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου στην Αγγλική γλώσσα.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες, παρέχουν στους σπουδαστές τους προγράμματα τα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην «ενεργητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραφή και ομιλία) και όχι μόνο στην παθητική χρήση της (κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστικών κειμένων). Χάρη στην ειδική μέθοδο (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί στα προγράμματά της η Ευρωδιάσταση, οι σπουδαστές παρουσιάζουν θεαματική βελτίωση στην «ενεργητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ και η προετοιμασία για Lower και Proficiency ολοκληρώνεται στο 1/2 ή και στο 1/3 του «συνήθους» χρόνου που διαρκεί στα φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες.

Όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, όλα τα προγράμματα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τους άνεργους.

Ειδικά για τα τμήματα έναρξης Σεπτεμβρίου / Οκτωβρίου 2013 υπάρχουν πολύ καλές προσφορές, καθώς όλα τα προγράμματα προσφέρονται με έκπτωση 30%(οι προσφορές ισχύουν για εγγραφή έως 28 Σεπτεμβρίου).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση:
Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 38.44.888
Αθήνα
           (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 330.111.0

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000.170
Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθνική Άμυνα, τηλ. 210 65.10.100 
Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 59.01.888

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *