Όχι στην οισοπέδωσει του στρατού των παρελάσεων και των εθνικών επετείων.

Το πρόσφατο περιστατικό της εσόδου των εργατών στο πεντάγωνο ήταν μια πράξη η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να εκφυλίσει τα δίκαια αιτήματα των εργατών.
Τα κόμματα και οι φορείς που προτρέπουν παροτρύνουν ή και οργανώνουν τέτοιες ακραίου τύπου διαμαρτυρίες το μόνο που τελικά καταφέρνουν είναι να εκφυλίσουν και να εξευτελίσουν τα….
όποια αιτήματα των εργαζομένων.
Ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλες αριστερές οργανώσεις παροτρύνουν ξανά τους εργαζόμενους να παρεμποδίσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα κατά την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου.
Το μόνο που τελικά θα καταφέρουν είναι θα είναι να αποδιοργανώσουν και να εξευτελίσουν ακόμη περισσότερο κάθε προσπάθεια υγιούς κοινωνικής αντίδρασης απέναντι στα χωρίς όριο σκληρά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζονται.
Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν σκοπίμος σπρώχνονται οι εργαζόμενοι και η κοινωνία σε τέτοιου είδους ακραίες αντιδράσεις, ακριβώς για να εκφυλίσουν τα δίκιο τους και να κατεξευτελιστούν στην υπόλοιπη κοινωνία η οποία ορθά αντιδρά όταν παραβιάζετε το πεντάγωνο ή όταν μετατρέπονται οι παρελάσεις σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Η παρελάσεις πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται γιατί είναι ενώνουν τις ψυχές των νεκρών με το πνεύμα των νέων που συμμετέχουν ή που τις παρακολουθούν.
Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ημέρες του χρόνου ελεύθερες από παρελάσεις και εθνικές γιορτές κατά τις οποίες μπορεί ο κάθε ένας αριστερός κεντρώος δεξιός να διαμαρτυρηθεί!
Αυτοί οι λαϊκισμοί του να βάλουμε πάνω στις εξέδρες κάποιους άνεργους, ή κάποιους δεξιούς ή αριστερούς είναι γελοιότητες και κοινωνικός ξεπεσμός ο οποίος θα οδηγήσει στο να βάζουμε στις εξέδρες μετά από μερικά χρόνια τους ολυμπιακούς ή τους παναθηναϊκούς, εξάλλου έτσι φτάσαμε και στο σημείο να εκλέγουμε βουλευτές λόγο της ποδοσφαιρικής τους καριέρας η της τηλεοπτικής τους καριέρας.
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι το Κράτος δεν είναι ούτε ΜΚΟ ούτε λειτουργεί ως αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *