Εξακολουθεί να παραμένει ασύδοτη η πέμπτη φάλαγγα, υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια!

Γράφει ο Μαγια

Ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παπάς, με αφορμή διάφορα ειρωνικά σχόλια και παραπλανητικές πληροφορίες περί υποχώρησης της κυβέρνησης, στο έκτακτο Eurogroup, ανέβασε στο twitter το παρακάτω σχόλιο:
«Γελάω με αυτούς που ονειρεύονται κωλοτούμπες. Λίγη αναμονή».
Θα έπρεπε, όμως, ως αρμόδιος υπουργός, να σχολιάσει και την χθεσινοβραδινή Σαμαροραγιάδικη «ενημερωτική» εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ. Λίγες ώρες μετά την «ανάσα αξιοπρέπειας» στις πλατείες της Ελλάδας και του κόσμου, το κρατικό μιντιακό μόρφωμα συνέχιζε να προκαλεί, επιμένοντας στις …«ανάσες» υποταγής.

Ενοχλημένος ο μνημονιακός-παρουσιαστής, που δεν έβαλε την «ουρά κάτω από τα σκέλια» η Ελληνική κυβερνητική αποστολή, δεν κατάφερε να κρύψει τον ραγιαδισμό του: Και τώρα, να δούμε πως θ΄ αντιδράσουν αύριο οι αγορές, αναφώνησε, μεταξύ άλλων, χαιρέκακα. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους «συνεργάτες» των συστημικών διαύλων δουλοφροσύνης.

Η απειρία του Ν.Παπά, δεν αποτελεί δικαιολογία.

Η κυβέρνηση, σ΄ αυτή την δύσκολη όσο κρίσιμη συγκυρία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσει άσβεστη τη δάδα της ελπίδας. Να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού το αναπτερωμένο ηθικό του λαού, που αποτελεί την ζωογόνο δύναμη του αναγεννημένου «κινήματος της πλατείας».
«Στις πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης ο λαός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης. Είναι η δύναμή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Είναι σαφές ότι όσο περισσότερο ενεργοποιείται ο λαικός παράγοντας τόσο θα ισχυροποιείται η διαπραγματευτική θέση της χώρας.
Οι πλατείες δεν εκπέμπουν βουητό, ούτε οργή. Εκπέμπουν υπερηφάνεια, ψυχραιμία, ωριμότητα. Οι πολίτες στις πλατείες διαδηλώνουν υπέρ της χώρας τους, παρέχοντας  δύναμη και αυτοπεποίθηση στη νέα διακυβέρνηση. Γίνονται εφιάλτες στα όνειρα της πέμπτης φάλαγγας για «αριστερή παρένθεση».

Τώρα, δίχως άλλη χρονοτριβή, να ξετυλιχθεί το επικοινωνιακό σχέδιο της κυβέρνησης, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ασύδοτοι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής, που καλλιεργούν, ξεδιάντροπα, κλίμα φόβου και ηττοπάθειας στην κοινωνία.
Τώρα, να ξεκινήσει η επιχείρηση εξάρθρωσης της πέμπτης φάλαγγας της Τρόικας, στο εσωτερικό της χώρας, που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *