Ντιλίβερι γεμιστά και παστίτσιο με το … ΚΤΕΛ

Γέμισαν με …τάπερ τα λεωφορεία – Οι Ελληνίδες μάνες στέλνουν σπιτικό φαγητό στους φοιτητές

Την τιμητική τους απέκτησαν και πάλι τα τάπερ, καθώς πέρα από τη μητρική φροντίδα που ούτως ή αλλιώς θεωρείται δεδομένη, η οικονομική κρίση και ο περιορισμός των εξόδων ενός φοιτητή, οδηγούν…

ολοένα και περισσότερες νοικοκυρές να στέλνουν τακτικά σπιτικό μαγειρευτό φαγητό στα παιδιά τους.

Καθημερινά από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας γίνονται τακτικά δρομολόγια προς όλες τις μεγάλες πόλεις, παραδίδοντας το φαγητό από την κουζίνα της μαμάς, όχι μόνο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα.

Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της αποθήκης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας έχει αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό η αποστολή δεμάτων με σπιτικό φαγητό. Άλλωστε το κόστος της αποστολής είναι σχετικά μικρό, ενώ όταν πρόκειται για φοιτητές, υπάρχουν μειωμένες τιμές. Λόγω της κρίσης, έχουν αυξηθεί αυτού του είδους τα δέματα. Καθημερινά φεύγουν από την Πάτρα πακέτα με φαγητά, ενώ αντίστοιχα, φθάνουν ακόμη περισσότερα, αφού η πόλη έχει πολλούς φοιτητές που σπουδάζουν από άλλες πόλεις.

Όμως δέματα δεν στέλνονται μόνο σε φοιτητές, αλλά και σε εργαζόμενους κυρίως στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη που λόγω φόρτου εργασίας δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν με το μαγείρεμα. Επίσης, αρκετοί γονείς στέλνουν φαγητό και στους γιους τους, που υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες, αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Γνώμη».

parapolitika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *