Θα βρεθεί τελικά λύση στις Η.Π.Α.;

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους Ρεπουμπλικανούς και τον Μπαράκ Ομπάμα, για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην κυβερνητική λειτουργία, εξέφρασε ο εκπρόσωπός τους, Πιτ Σέσιονς.

 Ο Σέσιονς τόνισε ότι οι ….
δύο πλευρές πιθανώς καταλήξουν σε συμφωνία όσον αφορά την αύξηση του ορίου του αμερικανικού χρέους και την χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

 Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν τελικά οι δύο πλευρές και δεν αυξηθεί το όριο χρέους των Η.Π.Α., τότε θα κηρυχθεί εντός του μήνα στάση πληρωμών στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας, κάτι που θα σημάνει απόλυση όλων των δημοσίων υπαλλήλων, πτώχευση, χρεοκοπία και παγκόσμιο κραχ βάσει της αρχής του ντόμινο.

Βασικό θέμα διαφωνίας αποτελεί ο νόμος Ομπάμα για την υγεία, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι απαιτούν ορισμένες τροποποιήσεις.

Τα πράγματα συνεχίζουν να είναι σοβαρά και είναι λυπηρό που στην Ελλάδα τα κανάλια δεν αναφέρουν το παραμικρό περί τούτου και ασχολούνται ακόμα με την ΧΑ ή τις παρακολουθήσεις πολιτικών γραφείων που τώρα ξαφνικά τις ανακάλυψαν, λες και στις μέρες μας «φύτρωσαν» οι μυστικές υπηρεσίες…

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε, εάν γίνουν υποχωρήσεις από την μεριά των Δημοκρατικών, με τον Ομπάμα να έχει τραβήξει μέχρι στιγμής την κατάσταση στα άκρα για να δει ίσως μέχρι που αντέχει η άλλη πλευρά.

Μείνετε ενημερωμένοι! Η παγκόσμια χρεοκοπία και άρα το παγκόσμιο καθεστώς που θα επιβληθεί ξαφνικά δεν απέχουν πολύ, εφόσον δεν βρεθεί εν τέλει λύση. Ενδεχόμενα μάλιστα συνοδευτεί από έναρξη σύρραξης κάπου, αφού τα κραχ δεν τελειώνουν αναίμακτα βάσει ιστορικής εμπειρίας. Στην ευρύτερη περιοχή μας άλλωστε τα πράγματα παραμένουν έκρυθμα!

Αλλιώς θα κοιμηθούμε κι αλλιώς θα ξυπνήσουμε, αφού τα πειράματα στον Ελληνισμό δεν έγιναν τυχαία και μάλιστα έχουν αρχίσει ακόμα και πολιτικοί της συγκυβέρνησης να το παραδέχονται…

ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *