Μπαράζ διαρρήξεων στη Λαμία-Μην αφήνετε ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες

Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο – Πάρτε όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα ασφαλείας

Τουλάχιστον 3 διαρρήξεις έγιναν απόψε στη Λαμία. Λέμε τουλάχιστον, γιατί για αυτές μέχρι τώρα έχουμε ενημερωθεί από τους παθόντες.
Οι άνδρες της Ασφάλειας κάθε πρωί, που ανοίγουν τα μαγαζιά, οι υπηρεσίες και τα γραφεία, δεν προλαβαίνουν να καταγράφουν περιστατικά και….
να παίρνουν αποτυπώματα.

Το πρωί ο υπεύθυνος του κυλικείου του 4ου λυκείου Λαμίας βρήκε το παράθυρο παραβιασμένο. Οι δράστες πήραν τα χρήματα και τα κλειδιά της ταμειακής, έφαγαν ό,τι μπορούσαν και πήραν και αρκετά προϊόντα μαζί τους.

Επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε δυο καταστηματάρχες στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα στη νότια πλευρά της πόλης. Και στα δυο καταστήματα μπήκαν από το πίσω μικρό παραθυράκι του μπάνιου και πήραν τα χρήματα από τις ταμειακές, εμπορεύματα, ηλεκτρονικά και άλλα είδη, ακόμη και τα αναψυκτικά και τα φαγώσιμα από τα ψυγεία τους.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του ενός καταστήματος στο LamiaReport, ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι από ένα τόσο μικρό παραθυράκι θα μπορούσε να χωρέσει άνθρωπος.

Επειδή η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, επιβάλλεται πλέον να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουμε σε σπίτια, επιχειρήσεις, γραφεία, ακόμη και αποθήκες.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *