Βούλτεψη: Η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης

Για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα πάρει «οπωσδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης και η εκλογολογία θα πέσει στο κενό».


«Οι βουλευτές έχουν στηρίξει την κυβέρνηση σε όλες τις περιπτώσεις έπρεπε να δοθεί απάντηση στην ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικώς» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, και με την εκλογολογία και την καταστροφολογία, ανεβαίνουν τα σπρεντ. Θα τα πετάξουμε όλα αυτά για να επιβιώσει ο Τσίπρας μέσα στο κόμμα του και για να μην το αμφισβητεί ο κ. Λαφαζάνης;» διερωτήθηκε.

«Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το χρέος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν συμβουλευτική επιτροπή για τη διαπραγματευτική τακτική τους. Δεν πρόκειται κανείς να μας δανείσει αν δεν είναι σίγουρος ότι έχουμε σωθεί και ότι υπάρχει πολιτική σταθερότητα», επισήμανε η κ. Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέκρινε την κατάσταση της Ελλάδας με χώρες της Λατινικής Αμερικής: «Η πρόεδρος της Αργεντινής απέλυσε χθες τον κεντρικό τραπεζίτη, στη Βενεζουέλα και στη Βραζιλία έχουν 60% πληθωρισμό».

Σχολιάζοντας εξάλλου το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πολιτισμό, η κ. Βούλτεψη σχολίασε ότι «η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερη από της Κούβας.»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *