Μηταράκης: Εμείς καλέσαμε τον μίστερ Σκορπιό

«Ο Mr. Σκορπιός έχει τεράστια προσωπική περιουσία. Τον καλέσαμε εμείς και του…
παρουσιάσαμε δημοσιονομική κατάσταση Ελλάδας», υποστήριξε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης μέσα από το ραδιόφωνο του Alpha.

«Παρουσιάσαμε επενδυτικές ιδέες. Έδειξε ενδιαφέρον τομέα τουρισμού. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε εντός εβδομάδος να του παρουσιάσουμε εναλλακτικές ιδέες. Έχουμε φάκελο επενδυτικών ιδεών», συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Όσο για τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με το διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone, ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι η εταιρεία, κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να αποφασίσει σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα αναπτύξει το δίκτυό της σε τηλεφωνία και άλλα προϊόντα κινητή σταθερή τηλεφωνία και άλλα προϊόντα.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο λουκέτου στον ΟΣΕ, σημειώνοντας ότι ο οργανισμός είναι στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, ενώ επιβεβαίωσε ενδιαφέρον από τη Γαλλία και άλλες χώρες.

«Είμαστε χώρα με προοπτική ανάπτυξης με αξιόλογο και μορφωμένο στελεχιακό δυναμικό. Ένα απ’ τα θέματα που προχωράμε είναι σταθεροποίηση φορολογικού συστήματος, αλλά αυτό πρέπει στην πράξη να φανεί», υποστήριξε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

crime.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *