Με αίμα βάφτηκε η Εθνική οδός Πρέβεζας- Ιωαννίνων!!!

Με αίμα βάφτηκε η Εθνική οδός Πρέβεζας Ιωαννίνων στο ύψος της Ν.Σαμψούντας όταν το απόγευμα της Πέμπτης ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση στα Ιωάννινα συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας το οποιο επέστρεφε από την Αρτα…

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα βρέθηκαν σε χαντάκια στις αντίθετες πλευρές του δρόμου. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με επιβάτες του λεωφορείου να βγαίνουν τραυματισμένοι και οδηγούς άλλων οχημάτων να προσπαθούν να τους βοηθήσουν.
Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγα λεπτά οχήματα της Π.Υ Πρέβεζας με επικεφαλής τον διοικητή Απόστολο Βασδέκη και άνδρες της τροχαίας και απεγκλώβισαν τέσσερα πιο σοβαρά τραυματισμένα άτομα από το λεωφορείο καθώς και την συνοδηγό και σύζυγο του οδηγού του ΙΧ η οποία φέρει σοβαρά τραύματα . Ο 58χρονος σύζυγός της,ο οποίος κατάγεται από την Σαμψούντα και μένει μόνιμα στα Ιωάννινα ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός.
Τους 14 περίπου τραυματίες μετέφεραν προς το Νοσοκομείο της Πρέβεζας και άλλα Νοσοκομεία της περιοχής ασθενοφόρα από την Πρέβεζα,την Πάργα, την Φιλιππιάδα και την Αρτα.Η δυνατή βροχή που έπεσε δυσχέρανε ακόμη περισσότερο το έργο των σωστικών συνεργείων ενώ σχηματίστηκε ουρά 2 περίπου χιλιομέτρων από αυτοκίνητα προς τις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε στην εθνική οδό από παράδρομο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο .Η σύζυγος του οδηγού του ΙΧ μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων ενώ και μια ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο υπέστη κάταγμα στον αυχένα και χρειάστηκε η μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο.Κάποιοι από τους υπόλοιπους τραυματίες πήραν εξιτήριο αφού δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες ενώ κανείς από τους υπόλοιπους δεν διατρέχει κίνδυνο.
http://epirusgate.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *