ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Δημοτική σύμβουλος απείλησε δημοσιογράφο!!!

Θα του στείλει την Χρυσή Αυγή!!!
«Το παγώνι» έκανε η «ηνωμένη πασοκική αντιπολίτευση!!!

20 χρόνια στη μαχόμενη δημοσιογραφία έχουμε βιώσει πολλά. Οι αγωγές (ύψους 20 εκατ. ευρώ) από διάφορους μεγαλοκαρχαρίες (τύπου Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη) αποτελούν τα μεγαλύτερα παράσημα μας. Τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα…

Το να μας απειλεί νεόκοπη δημοτική σύμβουλος, (Μ.Μ) ότι θα στείλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μας δείρει, πρώτη φορά τ’ ακούμε!!!! Κι εντάξει η συγκεκριμένη και άπειρη είναι και κατά καιρούς έχει επιδείξει απίστευτη εμπάθεια προς το πρόσωπο μας (από την εποχή που ο υπογράφων ήταν υπεύθυνος τύπου), αλλά τόσο προκλητική επιθετικότητα και εχθρότητα δεν είχε επιδείξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός στο δημοτικό συμβούλιο από τον αντιδήμαρχο τύπου, η συγκεκριμένη άρχισε να τσιρίζει και να διαρρηγνύει τα ιμάτια της, ότι τάχα μου ο αντιδήμαρχος είναι ψεύτης. 

Όταν επιβεβαιώσαμε το γεγονός, άρχισε κυριολεκτικά να ουρλιάζει και εναντίον μας. Από κοντά και άλλη μία τσιρίδα (Α.Δ.) από την απέναντι πλευρά των εδράνων (γεια Κώστα Χρονόπουλε με τα κορίτσια σου). 
Όταν είπαμε δημόσια πως υπήρχαν τρεις μάρτυρες, την στιγμή που μας απείλησε, τα γύρισε και αυτοεξευτελίστηκε αφού παραδέχτηκε ενώπιον 20 ανθρώπων πως όντως είπε στο δημοσιογράφο ότι θα του στείλει την Χρυσή Αυγή, αλλά το έκανε στην πλάκα!!!! Εννοείται πως τέτοια πράγματα δεν τα λένε ούτε για πλάκα… 
Ο υπογράφων δηλώνει πως δεν έχει καμία είδους οικειότητα με την συγκεκριμένη, ώστε ν’ ανέχεται τέτοιου είδους πλάκες!!!!
Βέβαια στη συνέχεια είχαμε κι αλλά ευτράπελα, με κορυφαία δήλωση της βραδιάς όταν εκστόμισε το εξής μαργαριτάρι: «Εγώ δεν είμαι Χρυσή Αυγή, είμαι ΠΑΣΟΚ»!!!!

Απίστευτη… Από παρατρεχάμενη του ΛΑΟΣ και του Ανατολάκη, στη συνέχεια έγινε Χρυσή Αυγή, παλαιότερα έτρεχε στα πολιτικά γραφεία γαλάζιων βουλευτών και τώρα δηλώνει ΠΑΣΟΚ!!!! (Για την ακρίβεια, παρατρεχάμενη του Χρονόπουλου). 
Κάτι μου λέει ότι αύριο θα δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ!!!
Κλείνοντας θα ήθελα να «εξάρω» την υποκρισία του επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ο οποίος κατάπιε την γλώσσα του όταν καταγγέλθηκε το γεγονός και αμφισβητούσε το συμβάν την στιγμή που υπήρχαν τόσοι μάρτυρες. 
Πριν λίγη ώρα βέβαια βγήκε και κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο ότι άγνωστοι απείλησαν δια τηλεφώνου άλλο δημοσιογράφο!!! Δεν αμφισβητούμε το γεγονός, αλλά ρε παιδιά στο ένα γεγονός υπήρχαν τρεις μάρτυρες, ενώ στο άλλο κανένας. 
Εντάξει τον Ζούπη τον γνωρίζω από το 1996, οπότε δεν έχω να περιμένω και πολλά. Γνωρίζω πολύ καλά τις μεθόδους του… Θέλω να δω τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Κώστα του Χρονόπουλου. Θα βγει να καταδικάσει το γεγονός, παρά το γεγονός ότι η γκάφα της Μ.Μ. του χαλάει τη μανέστρα;
Θέλω επίσης να δω την ευαισθησία του φίλου μου του Μάνου του Γλαμπεδάκη και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. 
Θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις επιλογές του «ηνωμένου κατεστημένου ΠΑΣΟΚ»;
Θέλω να τους δω όλους αυτούς την Παρασκευή!!! Εγώ θα είμαι πάλι εκεί. Θα περιμένω και τη Χρυσή Αυγή…

ΥΓ. Στον ορισμό μελών ΔΣ στον ΔΑΣ από το δημοτικό συμβούλιο, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ συνεργάζονται με την Χρυσή Αυγή; Είναι λυπηρό το 3% (τόσο είναι το ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα) να διαφεντεύει το δημοτικό συμβούλιο (από κοντά και ο Κούβαρης). Ελπίζω η Αριστερά να ξυπνήσει όσο είναι νωρίς… 
Διότι από τη δημοτική αρχή δεν περιμένω και πολλά… Λυπηρό το θέαμα…

ΥΓ2: Τη μόνη που είδαμε να βάζει άγριο χέρι στην «χρυσαυγίτισα» είναι η Χρύσα η Μυργιαλή. Άγριο κωλόχερο…
ΥΓ3: Γιατί δεν γράφουμε τα ονόματα; Σιγά μην της κάνουμε και διαφήμιση.

Α.Β.

http://keratsini-vastate-re.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *