ΧΕΙΜΑΡΑ – ΑΠΟΧΗ από τα επικίνδυνα Πελατειακά συμφέροντα που προωθεί η Αλβανική κυβέρνηση !

Πύρρος ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ

Μέσω του Τύπου ενημερωθήκαμε σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας της κτηματογράφησης στις Δρυμάδες.
Δυστυχώς,ακόμη και για μια ακόμη φορά, ο Δήμος της Χειμάρας ως ταπεινό εργαλείο και άξιοι υπάλληλοι της αλβανικής κυβέρνησης, παραβιάζοντας ανοιχτά τις αρχές και τα δικαιώματα της Χειμάρας, παρακάμπτοντας και
ειδικά ξεπερνώντας κάθε νομική αρμοδιότητα, η την εντολή του λαού της Χειμάρας, λειτουργώντας κατά  της Χειμάρας και των χειμαρέων.

Αδέλφια Χειμαρέοι!!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΑΡΕΩΝ.
ΑΠΟΧΗ στη δήθεν νομιμότητα της ληστείας της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣ Ω ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΩΗΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 7501,από τη σημερινή Αλβανική κυβέρνηση όπως και  τα ύποπτα  μαφιόζο πολιτικά συμφέροντα  τους.
ΑΠΟΧΗ στα επικίνδυνα Πελατειακά συμφέροντα που προωθεί η τωρινή αλβανική κυβέρνηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αγορά ψήφους στις  επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Ιουνίου του 2015.
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ Δημοσίως το θράσος και της συνεχιζόμενες  απίστευτες  φαρσοκωμωδίες χειραγώγησης εις βάρος της ΧΕΙΜΑΡΑΣ  και των  Χειμαρέων, στην καταληστέψεις και την απαράδεκτη  παραβίαση της ιδιοκτησίας των ιθαγενών κάτοικων της Χειμάρας.

Η σημερινή κυβέρνηση και ο Δήμος της Χειμάρας, η μοναδική υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν προς όφελος της  ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΗΣ κοινότητας, είναι η αναγνώριση της ιδιοκτησίας σε όλους τους νόμιμους ιδιοκτήτες χειμαρέους  με τα επίσημα  έγγραφα του έτους 1945. ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ όπως και θρησκευτική κοινότητα ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Εν’ συνεχεία, αν πραγματικα η σημερινη κυβερνηση είναι Αναγγενηση, τοτε να ξεκινήσει αμεσα η διαδικασία εγγραφής και της δικαιολογημένης νόμιμους ιδιοκτήτες.
Με την επιφύλαξη χωρίς να παραβιαστεί κάθε είδους δικαιώματος και της νομιμοποίησης των νόμιμων ιδιοκτήτων της Χειμάρας και χειμαρέων.
Μια τέτοια ενέργεια εμείς την καταγγέλλουμε δημόσια ως μια ανοικτή απαράδεκτη πραγματική γενοκτονία των αυτοχθόνων ιδιοκτήτων της Χειμάρας, με μοναδικό  σκοτεινό σκοπό, την αφομοίωση μας όταν μας ληστεύουν, λεηλατούν, μας αρνούνται και μας εκτοπίζεται από τη Γη μας!
Η ΧΕΙΜΑΡΑ    με στωικότητα αρνείται να  είναι  στόχος  και λεία  της νέο-κομμουνιστής ολιγαρχικής μαφίας όπως και υπολοίπων σκοτεινών  επιλεκτικών δυνάμεων της αλβανικής διαφθοράς!

ΗΙΜΑRA και οι περιουσίες τους, ιστορικά ανήκαν αποκλειστικά και θα ανήκουν για πάντα  στη  Χειμάρα και χειμαρέους!! Έχουμε  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΜΑΣ,και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν και ούτε αφήνουμε να λεηλατηθεί και δημοπρατείται απ’τους σημερινούς ανεύθυνους αλβανικούς πολιτικούς».

Ομάδα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *