Γαμπρός καταγγέλλει τον πεθερό του επειδή δεν του έγραψε σπίτι

Πρώην, εραστές και συγγενείς «καρφώνονται» στο ΣΔΟΕ
Απατημένες γυναίκες καταγγέλλουν τους συζύγους τους για…
φοροδιαφυγή. Γαμπροί τους πεθερούς τους, συγγενείς τους συγγενείς τους. Το τηλεφωνικό κέντρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει πάρει φωτιά από θυμωμένους και αδικημένους συγγενείς οι οποίοι για να εκδικηθούν καταγγέλλουν τους συγγενείς τους ακόμη κι αν οι ίδιοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μαύρου χρήματος.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, από τις πλέον συνηθισμένες περιπτώσεις είναι εκείνες που γίνονται μεταξύ συζύγων όταν ο ένας διαπιστώσει ότι ο άλλος τον απατά. Πρόσφατα μάλιστα σύζυγος έστειλε φάκελο με στοιχεία στο ΣΔΟΕ αποκαλύπτοντας λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε ο σύζυγός της στο εξωτερικό. Στον λογαριασμό ήταν και η ίδια συνδικαιούχος ωστόσο το πάθος της για εκδίκηση δεν την εμπόδισε να καταγγείλει και τον ίδιο της τον εαυτό.

Άλλη μια καταγγελία είναι εκείνη, όπου γαμπρός κατήγγειλε τον πεθερό του για παράνομο πλουτισμό, όταν εκείνος δεν του έγραψε ένα ακίνητο σε νησί των Κυκλάδων που του είχε υποσχεθεί. Αντί γι’αυτόν δηλαδή το έγραψε στο παιδί του, κρατώντας την επικαρπία, με αποτέλεσμα αυτό να εξοργίσει τον καταγγέλλοντα, ο οποίος έγραψε στην καταγγελία ότι ο πεθερός είχε στην κατοχή του πολλά ακίνητα αρκετά μεγάλης αξίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *