Τελευταία Νέα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν, σήμερα Τετάρτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζομένοι στις ΔΕΚΟ καθώς επίσης και οι δημοσιογράφοι.

Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων θα λάβουν μέρος οι εργαζομένοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων, οι….
εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, καθώς και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ θα υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στις μετακινήσεις, αφού τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν για να διευκολυνθεί η μεταφορά πολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια, και όχι καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές, και πιθανόν ακυρώσεις πτήσεων.

Τέλος, οι απεργιακές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματιστεί στις 11:00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως και από εκεί θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *