Ο Έλληνας στον αστερισμό της υποψίας, της απάθειας και της αδιαφορίας

Οι αριθμοί είναι ψυχροί και δεν επιτρέπουν πλέον άλλες ερμηνείες. 2.000.000 άνεργοι, 6.000.000 ανασφάλιστοι,750.000 παιδιά υποσιτίζονται, 3.500.000 πολίτες διαθέτουν εισόδημα κάτω του 50% του ορίου της φτώχειας…

20.000 χάνουν άδικα ετησίως τη μάχη με τη ζωή εξ αιτίας της οικονομκής κρίσης και της διάλυσης της κρατικής κοινωνικής πρόνοιας. 150.000 νέοι και μορφωμένοι άνθρωποι μεταναστεύουν στο εξωτερικό ετησίως για να βρουν μια θέση εργασίας και 150.000 είναι άστεγοι και ζουν στα παγκάκια. 500.000 ακίνητα κινδυνεύουν με κατάσχεση και πλειστηριασμό, 2/3 των πολιτών στέκονται στην μαύρη λίστα του Τειρεσία, 45% των εισοδημάτων τους εξανεμίσθηκε, η φορολόγηση των εισοδημάτων αυξήθηκε κατά 60% και η ιδιωτική περιουσία απαλλοτριώθηκε στην πράξη από το κράτος, όπου ο πρώην ιδιώτης-ιδιοκτήτης καταβάλλει ένα ετήσιο “μίσθωμα”….

Το κοινωνικό κράτος καταργήθηκε, οι θεσμοί του διαλύθηκαν, οι νόμοι και το σύνταγμά του αντικαταστάθηκαν από το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής, οι ένοπλες δυνάμεις αποδυναμώθηκαν αισθητά, η αστυνομία προκειμένου να προστατεύσει τους ολιγάρχες, παρέδωσε αμαχητί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας στα εγκληματικά συνδικάτα με το ενθαρρυντικό πρόσταγμα, “μπάτε σκύλοι αλέστε”.Η δικαιοσύνη αποτελεί πλέον αγαθό που μόνο οι πλούσιοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν. 

Η φτώχεια ποινικοποιήθηκε, η πορνεία, τα ναρκωτικά και οι σπάνιες αρρώστιες αναπτύσσονται σε ένα πλατύ φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, ραγδαία. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί στα εργοτάξια των σκλαβεμπόρων, οι πολίτες της κατεχόμενης πατρίδας έχασαν όλα τα συνταγματικά τους δικαιώματα και οι συνθήκες της ζωής τους, αν δεν χειροτερέψουν, θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα μέχρι το 2064…

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, που πιάνει όλη την βεντάλια των κομμάτων που το συνθέτουν … έχει σταυρώσει τα χέρια και αντιμετωπίζει με απάθεια και αδιαφορία την εξαθλίωση του λαού και κάπου κάπου πετά κάποιο από τα ανθρωπάκια που το αντιπροσωπεύουν …κάποια πρόταση-γιατροσόφι … έτσι για να έχουν να ασχοληθούν οι κάμερες. 

Στην ουσία όλα τα πολιτικά κόμματα ανεξαίρετα, τα έχουν βρει με τους τοκογλύφους δανειστές μας και με τους Γερμανούς. Πουλάνε στον λαό αέρα κοπανιστό … σε συσκευασία δώρου, ιδεολογικά τυλιγμένο με κομματικές κορδέλλες.

Πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου, υπάρχουν τόσες λίγες διαφορές ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα και συνάμα τόσα πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους όπως … :

1. Μιλούν για την διαγραφή του μνημονίου και για ταυτόχρονη αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή φάσκουν και αντιφάσκουν όλοι τους ανεξαίρετα … κ. Τσίπρα.


2. Όλα τα κόμματα αποφεύγουν, σαν τον διάολο το λιβάνι, να προτείνουν την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων στα διεθνή δικαστήρια και να το αιτιολογήσουν με τις αμέτρητες παρανομίες που έχουν γίνει εις βάρος μας, προκειμένου να εγκριθούν, να ψηφιστούν και να υπογραφούν από τους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. 
 
Τα υπάρχοντα αποδεικτικά στοιχεία αρκούν για να ακυρώσει το κάθε διεθνές δικαστήριο, που θα κληθεί να ελέγξει την νομιμότητά τους, τις δανειακές συμβάσεις μας με τους Γερμανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό τους και να αποφασίσουν ότι αυτές δεν αξίζουν ούτε όσο το μελάνι με το οποίο γράφτηκαν. Το χρέος μας μόνο προς το Δ.Ν.Τ. παραμένει ακέραιο και πρέπει να επιστραφεί όπως το ορίζουν οι μεταξύ μας συμφωνίες.

3) Κανένας πολιτικός του συστήματος δεν επιθυμεί την αναδρομκή ακύρωση της υπουργικής και της βουλευτικής ασυλίας για όσα εγκλήματα τελέστηκαν εις βάρος των συμφερόντων του λαού.
4) Επίσης κανένας πολιτικός δεν συμφωνεί να ακυρωθεί αναδρομικά η κάθε είδους παραγραφή για τα εγκλήματα κατά του δημοσίου.

5) Κανένας δεν ενδιαφέρεται να επιστραφούν τα “κλεμμένα” στα δημόσια ταμεία και επιπλέον να τιμωρηθούν ποινικά αυτοί οι κλέφτες που προέρχονται τυχαίως πάντα από τις ίδιες οικογένειες.
6) Κανένας από τους πολιτικούς μας, δεν έχει να προτείνει νέες “πηγές” χρημάτων, που δεν θα προέρχονται από φόρους και εισφορές και που τις χρειαζόμαστε επειγόντως για να πραγματοποιήσουμε τις αναγκαίες επενδύσεις στην χώρα μας, σε συνδυασμό με την δημιουργία χιλιάδων νέων παραγωγικών θέσεων εγασίας.

7) Οι κομματικοί μηχανισμοί μας πολιορκούν καθημερινά με τα ανθρωπάκια που τους αντιπροσωπεύουν, που εκτός από το αναμάσημα της ιδεολογικής πραγμάτια τους δεν έχουν να κάνουν έστω και μια ουσιαστική πρόταση για την ανοικοδόμηση της κοινωνίας μας. Οι ίδιοι και πάντα οι ίδιοι μαζεύονται στα παράθυρα των ΜΜΕ και ενώ φαινομενικά είναι μεταξύ τους ιδεολογικοί εχθροί, χυμούν όλοι τους να σε κατασπαράξουν όταν τους λές δημόσια ότι επιθυμία του λαού είναι να δει επιτέλους τη σύλληψη πολλών πολιτικών και την έγκλεισή τους στην φυλακή. “Χρυσαυγίτη” αποκάλεσε μία βουλευτής του ΚΚΕ τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή που τόλμησε να κάνει μια παρόμοια πρόταση.

8) Κανένας από τους λεβέντες και τις λεβέντισσες πολιτικούς μας δεν αποδέχεται, ούτε σαν σχήμα λόγου, ότι η χώρα μας είναι υπό κατοχή, πόσον μάλλον είναι αυτοί σε θέση, όταν βρεθούν στην εξουσία, να αποφασίσουν για τη σύλληψη και την ποινική τιμωρία των ξένων επιτρόπων και των “νταβατζήδων¨ που τους συνοδεύουν, για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν και διαπραττουν.
9) Όλοι οι κρατικοδίαιτοι, ανεπάγγελτοι, κομματικοί πανεπιστημιατκοί τεμπελχανάδες, που μέχρι πρότινος συνόδευαν και συμβούλευαν τους πολιτικούς μας στον κατήφορο, που επί δεκαετίες πορευτήκαμε, έδωσαν εαυτούς άφεση αμαρτιών και επιμένουν να μας ξανασώσουν … οργανώνοντας νέα πολιτικά σχήματα …!

10) Ποιό κόμμα και ποιός πολιτικός επιχειρεί να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την κρίση που βολοδέρνει τον ελληνικό λαό και αντιπαραθέτει ένα στοιχειώδες, έστω και πρόχειρο πρόγραμμα όπου θα περιγράφεται ένα στρατηγικό σχέδιο με βάση του οποίου θα σκιαγραφείται το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε σαν κράτος πολιτικά, οικονομικά, αμυντικά και πολιτιστικά. Ο κανένας …. ή καλύτερα το κόμμα του κανένα.

11) Ποιός πολιτικός γυρίζει τις φτωχογειτονιές των πόλεων ή τα δημόσια νοσοκομεία ή τα παραρτήματα του ΙΚΑ, του ΟΑΕΔ και των Εφοριών, χωρίς να συνοδεύεται από τις τηλεοπτικές κάμερες, για να δει από κοντά, να γνωρίσει και να καταλάβει τα προβλήματα του λαού; Κανένας, αλλά είναι όλο “γελάκια” και φιλοφρονήσεις με τους Γερμανούς κατακτητές, τους τοκογλύφους δανειστές μας και τους άρχοντες της διεθνούς σπέκουλας στα … σαλόνια που συναθροίζονται. Ο ανθέλληνας Τζωρτζ Σόρος συναντιόταν πρίν, μόνο με το Γιωργάκη Παπανδρέου και τώρα η αποκλειστικότητα “πέρασε” στον Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα του οποίου φαίνεται να ενισχύει επίσης με κάθε τρόπο. 

12) Ποιός φοροκλέφτης γιατρός ή επίορκος τελωνειακός, εφοριακός, δικαστικός που έχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πλούσια τα ελέη … μπήκε φυλακή ή τουλάχιστον δημοσιοποιήθηκε η ταυτότητά του; Ίσα-ίσα τα πολιτικά κόμματα τους προστατεύουν, σαν να ήταν συνεταιράκια. Άμα όμως κάποιος πεινασμένος κλέψει ένα κουλούρι, τότε κινείται όλος ο “κρατικός μηχανισμός” εναντίον του.

Εμείς, ο λαός, είμαστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε ασάφειες και ψευτοδιλήμματα, φόβους και εκβιασμούς, απειλές και ψέμματα, υποσχέσεις και υποχρεώσεις. Μάθαμε να κρατάμε μικρό καλάθι τα τελευταία τρία χρόνια … όταν τους ακούμε να λένε ότι … αγωνίζονται για τη Σωτηρία, με “Σ” κεφαλαίο, της πατρίδας. Μας “δουλεύουν” !!! 

Είναι αυτοί που δεν πείνασαν, δεν πόνεσαν και δεν κουράστηκαν ποτέ στη ζωή τους και τώρα το μοναδικό που τους απασχολεί είναι να κρατήσουν τουλάχιστον τα “κεκτημένα” τους και την επόμενη μέρα μετά την … Ανάσταση των συνειδήσεων. 
Πρόκειται για εκείνα τα “πουλημένα κορμιά” που σκαρφίζονται τα αδιανόητα, προκειμένου να παραμείνουν ή να σκαρφαλώσουν στην εξουσία. Βλέπεις τον χοντρούλη, αριστερό επαναστάτη της δραχμής να παίρνει αβέρτα τις οδηγίες και τα βαλιτσάκια από τους “Απριλιανούς” και ταυτόχρονα τους … ανίδεους οπαδούς του να λιώνουν τις σόλες των παπουτσιών τους στους δρόμους, όπου με το χωνί στο χέρι κηρύσουν τον λόγο του “Κυρίου” τους. Έρχονται οι”Σωτήρες” μας σωρηδόν, με τις συνταγές της σωτηρίας μας στο χέρι. 
Ο ένας θέλει να ανακηρύξει την “Δημοκρατία των καλυτέρων”, ο άλλος θέλει να αποφασίσει για το ποιός θα συμμετέχει στην “Εθνοσυνέλευση”, ο παράλλος διαλαλεί τους παράδες της τσέπης του και προκαλεί τους “ληγούρηδες” να τον θεοποιήσουν ενώ ο “παραδοσιακός”εμπορεύεται με τα φαντάσματα του “εμφυλίου” για να πείσει ποιό από τα δύο ανθελληνικά στρατόπεδα είχε λιγότερο … άδικο, βρίζουν δε όλοι τους από κοινού τα θεία και τα όσια του λαού και στην περίπτωση που θέλεις να αντιδράσεις στις θεωρίες τους … σε υποπτεύονται δημόσια ότι δεν είσαι Έλληνας. Χάσαμε ήδη τα αυγά και τα καλάθια και ο μέσος πολίτης πρόσθεσε την υποψία, στην κατάσταση της απάθειας και της αδιαφορίας του, διερωτώμενος εύλογα για το ποιοί χρηματοδοτούν όλους αυτούς τους “Εθνάρχες” της οκάς…

Βλέπεις από την άλλη τον πεινασμένο, τον άνεργο, τον άστεγο, τον άρρωστο να σου τείνει το χέρι ζητώντας βοήθεια και εσύ ο ίδιος βλέπεις ότι, όποια προσπάθεια και να κάνεις, το αποτέλεσμα αντιστοιχεί στην περίφημη σταγόνα του ωκεανού!


Υπάρχει μεγάλη σαπίλα και βρώμα γύρω μας που πηγάζει μέσα από τους “καθαρούς” της κοινωνίας μας. Το ήθος, η αλήθεια, η “πέτσα” και τα “αυγά” δεν πωλούνται με το κιλό στα μάρκετ αλλά ή τα ‘χεις ή δεν τα ‘χεις. Ήρθε ο καιρός να μάθουμε επιτέλους το τι …”δεν θέλουμε” στη ζωή μας και εν γένει στην πολιτική ζωή του τόπου μας για να προσδιορίσουμε εκ νέου τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε και τους νέους ορίζοντες που θα ατενίσουμε!

Είναι αδιανόητο, μετά από όσα έχει καταγράψει η ιστορία της μεταπολίτευσης, να προσπαθούμε να ανοικοδομήσουμε την χώρα μας και οι αλήτες πολιτικοί, οι προδότες, οι επίορκοι, οι κλέφτες-μεγαλοεργολάβοι, -βιομήχανοι, -εφοπλιστές, -εκδότες και οι λοιποί λεβέντες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους. 

Όποιος Έλληνας θέλει να σέβεται τον εαυτό του δεν θα επιτρέψει στον Φούχτελ, στον Ράϊχενμπαχ, στον Τόμσεν, στον Μόρς, στον Χριστοφοράκο και στους άλλους μισάνθρωπους να το γλεντάνε στην “Ευρώπη” … εις υγείαν των Ελλήνων κορόϊδων!

Κάποιοι άρχισαν να μετρούν ήδη αντίστροφα και πλησιάζει ολοταχώς εκείνη η μέρα της επαναφοράς της χώρας στην νομιμότητα, στην εθνική κυριαρχία και στην ανεξαρτησία, όπως και εκείνης της εκδίκησης και της τιμωρίας όλων των υπευθύνων για όλα τα δεινά που υφίσταται ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια

Νέα Φιλική Εταιρεία


nea-filiki-eteria.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *