Μην παίζετε με την Θράκη άσχετοι Αθηναίοι !!!


Αν και προσωπικά συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον ύποπτο ρόλο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης και της κυρίας Καραγιάννη, ο αρθρογράφος δεν ξέρει τι του γίνεται και γράφει πολλές ανακρίβειες…

Το άρθρο είναι ένα παζλ από παλιά γεγονότα και….
άρθρα που πλέον δεν ισχύουν συμπληρωμένο με πολλά λάθη.

1. Δεν υπάρχει αμερικάνος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, αλλά αμερικανίδα πρόξενος αφού είναι γυναίκα, η Μάρσα Λανς.

2. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις του Αμερικάνου πρόξενου της Θεσσαλονίκης (της αμερικανίδας προξένου) με μουσουλμάνους στη Θράκη γινόταν πριν 1-2 χρόνια και όχι τώρα και καμία σχέση δεν είχαν με τις ΕΟΖ.

3. Δεν υπάρχει φόρουμ μουσουλμάνων φοιτητών της Θράκης.

4. Η ΔΕΒΖΟΣ Α.Ε. ουδεμία σχέση έχει με το Φόρουμ και τις νέες ΕΟΖ. Ιδρύθηκε το 2003 από τη Νομαρχία Έβρου σε συνεργασία με τη Βουλγαρία, με σκοπό να γίνει Διασυνοριακή Ελεύθερη Βιομηχανική Ζώνη Οικονομικών Συναλλαγών στο Ορμένιο Έβρου, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Δεν προχώρησε ποτέ και έμεινε στα χαρτιά.

5. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ουδεμία σχέση έχει με το θέμα, αλλά ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος. Άλλο πρόσωπο ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης, άλλος ο Άνθιμος Αλεξανδρούπολης.

6. Τι σχέση έχει η Θράκη με το ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα Τούρκων στη Γερμανία;;;

7. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία φτωχοί, δεν υπάρχουν Θρακιώτες μουσουλμάνοι μετανάστες στην Γερμανία (κι αν υπάρχουν είναι ελάχιστοι) και καμία φυσικά σχέση δεν έχουν με γερμανικές τράπεζες.

Είναι άκρως επικίνδυνο για μία ευαίσθητη περιοχή όπως η Θράκη «δημοσιογράφοι» από την Αθήνα που δεν έχουν καμία σχέση και δεν γνωρίζουν τίποτε για την Θράκη να γράφουν τέτοιου είδους άρθρα γεμάτα ανακρίβειες και ηλιθιότητες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

alexpolisonline.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *