ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ! ! !

ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΖΗΜΕΡΟΥ….. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΙΟΥΦΑ

Νέο ξέσπασμα του Θάνου Τζήμερου επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά στο facebook για τα κακώς κείμενα του Ελληνικού δημοσίου. Αυτή τη φορά τα βέλη του στράφηκαν εναντίον του Δημήτρη Σιούφα τον οποίο αποκαλεί με βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως πχ. κατάπτυστο λαμόγιο.Δείτε τι έγραψε:

Ο τέως πρόεδρος του κοινοβουλίου Δημήτρης Σιούφας, αυτό το κατάπτυστο λαμόγιο που διώρισε τη μισή Καρδίτσα κι έφτιαξε τον νόμο που μονιμοποιεί τους, έστω και…
για μια μέρα, αποσπασμένους στη Βουλή υπαλλήλους, εμπνεύστηκε τη δημιουργία ραδιοφώνου της Βουλής, για να ακούμε τη φωνούλα του και να εκστασιαζόμαστε.

Κι επειδή βιάζονταν να υλοποιήσει την έμπνευσή του – για την φοροκλοπή το Δημόσιο είναι πύραυλος – μίσθωσε το πολυτελές κτίριο επί της Λεωφόρου Αμαλίας 22-24.

Μόνο στον προϋπολογισμό του 2009 εγγράφηκαν πιστώσεις για το μίσθωμα του συγκεκριμένου κτηρίου ύψους 900.000 ευρώ, και μόνο για την καθαριότητα του δαπανήθηκαν 50.000 ευρώ, ενώ το ποσό που δαπανήθηκε για την επίπλωση του κτιρίου, δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, έφθασε συνολικά το 1.250.000 ευρώ.

Βέβαια το ραδιόφωνο δεν εξέπεμψε. Αλλά αυτή είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

http://logia-starata.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *