Δέλλας – Μαστροκώστα: Βαθύ ¨κούρεμα¨ των καταθέσεών τους

Βαθύ ¨κούρεμα¨ υπέστησαν ο Τρ. Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα που είχαν καταθέσεις στη Λαϊκή Και την τράπεζα Κύπρου. “Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα”, δηλώνει στη Real Life ο Τραϊανός Δέλλας.

Σύμφωνα με …
ρεπορτάζ της Real Life η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν πέσει θύματα της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη Μεγαλόνησσο.

Σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους βρισκόταν στις δύο μεγάλες τράπεζες – Λαϊκή και Κύπρου – ενώ παράλληλα είχαν επενδύσει και σε ακίνητα. Σήμερα προσπαθούν απλά να διασώσουν ό,τι μπορούν.

Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ, το πρόσφατο “κούρεμα” στην Κύπρο σήμανε αυτόματα και τη μείωση της περιουσίας του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, αναγκάστηκε να μεταβεί στην Κύπρο για να προλάβει να σώσει ό,τι μπορεί.

Ωστόσο, παρά την οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί, το ζευγάρι δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Τραϊανός αυτή την εποχή κινείται ήδη επιχειρηματικά εκτός ποδοσφαίρου. Μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Βασίλη Μπορμπόκη έχουν ανοίξει της δική τους επιχείρηση εξοπλισμού εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων με έδρα τους τον Άλιμο, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Δέλλας θα παρακολουθήσει και πάλι μαθήματα προπονητικής προκειμένου να αποκτήσει το απαιτούμενο δίπλωμα.

imerisia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *