ΠΑΜΕ – ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΩΝ ΡΕΤΙΡΕ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Όταν όλοι οι καθηγητές, Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εργαζόμενοι κ.λ.π. παίρνουν από 1000 έως 1700 το ανώτερο με 35 χρόνια υπηρεσίας υπάρχουν εδώ και χρόνια ρετιρέ που παίρνουν δυο, τρεις, και πέντε φορές περισσότερα χωρίς να έχουν ούτε πτυχίο ,ίσως με απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου…Υπάρχουν στρώματα, αλλού το ενα τρίτο, αλλού τα δυο τριτα,αλλού όλοι… των εργαζομένων στις Εφορίες και το…..
Υπουργείο Οικονομικών , υπάλληλοι (οι 1800) της Βουλής, στην ΕΡΤ (οι 4000),στην Αστυνομία ,στα Τελωνεία, στον στρατό, Υπάλληλοι Υπουργείων, στους Δήμους-ΟΤΑ ,στις Τράπεζες, τις πολεοδομίες, στον ΟΣΕ, στον ΟΠΑΠ, οι της Ολυμπιακής ,ΟΤΕ, ΔΕΗ…παλαιότερα…κ.λ.π.
Δυο στους τρεις από τους παραπάνω υπαλλήλους αμειβόντουσαν και αμείβονται πλουσιοπάροχα φτάνουν με επιδόματα και πλασματικές υπερωρίες στις 5000,6000,7000 !!!…πχ. Ο κλητήρας της εφορίας με33χρόνια υπηρεσίας και με απολυτήριο Δημοτικού έπαιρνε 2.300 καθαρά !!!στο χέρι μετά τις κρατήσεις!!! Ενώ ο καθηγητής δευτεροβάθμιας με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και πτυχίο Μαθηματικού 1700! Τα 600 ευρώ ήταν η ποινή διότι τελείωσε Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο!!!…… και φτάνουν με επιδόματα και πλασματικές υπερωρίες στις 5000,6000,7000 αλλά και 20.000 και 80.000…!!! Βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν μόνο τους βασικούς μισθούς …και όχι το τελικό άθροισμα των ποσών που λαμβάνουν. ..και η ΑΔΕΔΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!.
ΠΟΤΕ Η ΑΔΕΔΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ;;; Ποτέ!!! ΓΙΑΤΙ;;;
Ε! Λοιπόν..
1) Δημοσιεύστε τους μισθούς όλων των κλάδων και τα επιδόματα… τα έξτρα…τζάμπα ΔΕΗ, τζάμπα νερό, ρουχισμό, εισιτήρια, μετακινήσεις, τηλέφωνο,… επιδόματα ξυλόσομπας…. ΧΩΡΙΣ φυσικά τα μαύρα…τα κατάμαυρα που υπάρχουν παντού.
2) Δημοσιεύστε όλοι σας (μέλη Δ.Σ. ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΣΕΓΕΣ-ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ-ΠΟΕ-ΟΤΑ,ΟΛΜΕ, ΔΟΕ,…)τις φορολογικές σας δηλώσεις και το «πόθεν εσχές» ο καθένας σας…
3) Σε πόσες επιτροπές και πόσα παίρνει ο καθένας σας…
4) Τι κάνατε κ.Παναγόπουλε,Παπασπύρου, Κουτσούκο, Κίτσε, Καλομοίρη, Βαλσαμάκη, Αντωνάκο,…όταν λήστευαν τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία;;Ναί -ναί και η Ηρα που πήγε να κάνει και το Δήμο γούπατο!!! και ο Αντωνάκος στον Οργανισμό …κ.λ.π.
5) Τι κάνατε όταν ο Καραμανλής έφερε τους παπάδες και τα χρέη τους στο δικό μας Ταμείο..ενώ την ακίνητη περιουσία του Ταμείου των παπάδων τη χάριζε στην Αρχιεπισκοπή;;;;;
6) Τι κάνατε όταν τα ρετιρέ (ΟΤΕ ,ΛΙΜΕΝΙΚΟΊ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ) αποχωρούσαν με δήθεν εθελούσιες εξόδους με 300.000 εφάπαξ και πλήρη σύνταξη;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΈΝΑ;;;
7) Τι κάνατε όταν μοίραζαν συντάξεις με 15 χρόνια υπηρεσίας;;; και τι όταν ο Καραμανλής έδωσε μια πλασματική συντάξιμη πενταετία στους Αστυνομικούς;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ;;;
8) Γιατί το ΠΑΜΕ λειτουργεί υπεροπτικα-διασπαστικά-διαλυτικά μονίμως στο συνδικαλιστικό κίνημα;;;
Αυτά σας έχουν ζητηθεί δεκάδες φορές μα ποτέ δεν ΑΠΑΝΤΉΣΑΤΕ!!! Γιατί ανήκετε στα ρετιρέ.!!!
Βρίσκεστε εκεί για να ελέγχετε τις αντιδράσεις των εργαζομένων-Δημοσίων υπαλλήλων,να διασπάτε,να αποπροσανατολίζετε,να εκτονώνετε το εργατικό κίνημα …υπηρετώντας τον εαυτό σας, τα κόμματά σας και τους κεφαλαιοκράτες…
Έχει δίκιο ο Πάγκαλος…μαζί τα φάγατε…τα λαμόγια ,οι αρεστοί, οι συγγενείς ,οι κολλητοί, μεγαλοσυνδικα-ληστές, πολιτικοί, αρουραίοι, αεριτζήδες, διαμεσολαβητές, κομματικοί, βουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες,κ.λ.π. συνδαιτυμόνες….
Αλήθεια στο διάλογο για το Ενιαίο μισθολόγιο για τι δεν θα συμμετέχετε;;; Γιατί δεν πάτε να πείτε θα παίρνουν όλοι από 1300 έως 3500 το ανώτερο και αυτά αναλόγως προσόντων και χρόνων υπηρεσίας;;;;
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΆΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ….
ΕΣΕΙΣ,Η ΑΔΕΔΥ, Η ΓΣΕΕ,ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….ΕΧΕΤΕ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ …ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΥΜΠΕΝ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ( το τελευταίο ιδιάιτερα το ΠΑΜΕ)… ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!!!
Ποιους καλεί κάθε φορά η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ για απεργία;;;; τους πολλούς δάσκαλους-καθηγητές-νηπιαγωγούς και όλα ” τα κορόιδα” !!!
Καιρός είναι να πάει ο καθένας στον πάγκο του…και σεις λεβέντες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις δουλειές σας …αν θυμάστε ακόμα τι σημαίνει εργασία!!!
ΡΕ ΟΥΣΤ…που εξαγγέλλετε και απεργία…στήριξης των ρετιρέ

Galaxiako.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *