Το “Σύνδρομο Τζάκρη” χτύπησε και τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Όθων Ιακωβίδης 

Για να συνεννοούμαστε, “Σύνδρομο Τζάκρη” είναι η πολιτική πρακτική, σύμφωνα με την οποία συντελείται η υποστήριξη στην πράξη, αυτού που καταδικάζεται στα λόγια.
Η πολιτική αυτή πρακτική, έλαβε τον
ορισμό της, όταν (κατά τις ψηφοφορίες της “Βουλής των Ελλήνων” για την καθιέρωση της βούλησης των “δανειστών” ως βούληση της Ελληνικής Βουλής) η “βουλευτής” Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, διακρίθηκε τόσο για το σπαραξικάρδιο της αντίρρησής της στην ψήφιση των “Μνημονίων”, όσο και για τη συνέπειά της στην υπερψήφισή τους !!!…..
Θυμούμαι τις αξέχαστες βραδιές που ζήσαμε , όταν ψηφίζονταν οι εκτελεστικοί (των Μνημονίων) Νόμοι !

Οι καϋμένοι και οι καϋμένες, (βουλευτές και τις βουλευτίνες, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) αναγκάστηκαν να τους ψηφίσουν, παρ’ όλο που καταδίκασαν μετά βδελυγμίας το περιεχόμενο αυτού του τρισκατάρατου “Μνημονίου”, που έδρασε σαν αναγκαστικό στρίπ-τήζ της ιδεολογικής τους θωράκισης, αποκαλύπτοντας την άχαρη γύμνια μιας άψυχης μαριονέτας… (ενίοτε και αδιάβαστης)…..

Έτσι, οι καϋμένοι και οι καϋμένες, αφού έβγαλαν, καθένας τον δικό του, έναν πολύ ωραίο και πειστικό λόγο για την ανάγκη διατήρησης της παρθενίας, με κορυφαία του χορού των παρθένων, τη Θεοδώρα τη Τζάκρη, (πρώτη είχε διακριθεί στον ίδιο απαιτητικό ρόλο η Βάσω Παπανδρέου) παρακολουθήσαμε όλοι (ως βιτσιόζοι οφθαλμολάγνοι) τον βιασμό των παρθένων που, αφού αντιστάθηκαν με λόγια σπαρακτικά στον βιασμό τους, δείχνοντάς τον αποτροπιασμό και την απέχθειά τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει, σήκωσαν όσο πιο βολικά μπορούσαν, τα πόδια… αφήνοντας στη σχισμή της ψηφοδόχου το προϊόν του βιασμού τους… “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” !!!

Ζήσαμε, λοιπόν, εντός της “Βουλής των άβουλων”, αυτά τα πέτρινα χρόνια των Μνημονίων, εικόνες ανείπωτου «μεγαλείου», με σέξ, βία και χρήμα, μοναδικές, ανεπανάληπτες, που μόνο στον πυθμένα της παρακμής μπορεί κάποιος να βρεί…
Και φαίνεται πως, πάλι, παρά τις ελπίδες, μία νέα βουλή των άβουλων, με νωπή εντολή, θα παίξει το ίδιο έργο, το γνωστό, με νέα πρόσωπα και θα επιμένει να αυτοαναγορεύεται σε “Βουλή των Ελλήνων” παρά την (εκ μέρους της) αναντίρρητη αποδοχή της ρήσης του Δρ. Σόϊμπλε που ξεκαθάρισε πως: “ Δεν ενδιαφέρει κανέναν (εννοείται “εταίρο στο Eurogroup”) ποια είναι η θέληση του Ελληνικού λαού (δηλαδή η Βουλή του)! Αυτό που ενδιαφέρει, είναι η τήρηση του “Προγράμματος” (και εννοούσε, βέβαια, το “πρόγραμμα αιχμαλωσίας εις το διηνεκές, της Ελληνικής κοινωνίας”) !!…..

Τα μάτια όλων μας θα είναι στην κορυφαία του δράματος, Θεοδώρα Τζάκρη, που η μοίρα τής επιφυλλάσσει να βρίσκεται πάντοτε στο θίασο των, προς βιασμό, “παρθένων”….. Να δούμε, πώς θα αποδώσει, αυτή τη φορά, τον δύσκολο και απαιτητικό αυτόν ρόλο …

“Γαμώ την ατυχία μου” !! (που θα έλεγε κι η αείμνηστη Μαλβίνα)…..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *