Κάρολος Παπούλιας: Να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας

Mε αρχηγούς τους Γλύξμπουργκ. Επικροτεί ο Καρατζαφύρερ!!!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ιστολογίου ο εβραίος ρωμανιώτης Ιωαννίνων προδότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας-Οχλοκρατίας-Ασυδοσίας: Κάρολος Παπούλιας, προ περίπου ενός μηνός βγήκε και έκανε δηλώσεις στις οποίες καλούσε για «Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας» ή «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας» ή «Οικουμενική Κυβέρνηση» με αρχηγούς αυτής της Κυβερνήσεως την εβραιοσαξονική κληρονομική και άρα αναξιοκρατική βασιλική ανθελληνική δυναστεία των…
 Γλύξμπουργκ!!!
Μάλιστα μετά από αυτές τις δηλώσεις πετάχτηκε και ο προβοκάτορας Καρατζαφέρης και επικροτούσε λέγοντας «Πολύ ωραία τα λέει ο πρόεδρος!!!»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεκριμένα η είδηση αυτή φαίνεται να δημοσιεύτηκε σε κάποιο μπλογκ πριν περίπου 1 – 1.5 μήνα, το οποίο παρέπεμπε σε ένα βίντεο στο youtube. Στο μεν μπλογκ το έγραφε στην επικεφαλίδα πως ο Παπούλιας (ή ο πρόεδρος της δημοκρατίας) προτείνει επάνοδο, συμμετοχή του τέως… Το κείμενο έλεγε ξεκάθαρα πως ο Παπούλιας θεωρεί πως για να βγει η χώρα από την κρίση η μόνη λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας (ή σωτηρίας) – οικουμενική και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε και να χρησιμοποιήσουμε (με συμμετοχή της) και την βασιλική οικογένεια (των εβραιοσαξόνων μογγόλων φαιών λύκων ανθελλήνων Γλύξμπουργκ !!!) λόγω των επιρροών που έχει στην Ευρώπη. Έγραφε επίσης πως ο Καρατζαφέρης επικρότησε την θέση Παπούλια. Στο βίντεο η δήλωση Παπούλια (ήταν ο ίδιος, σε κάποια δημόσια ομιλία) ήταν ξεκάθαρη και έλεγε αυτά που έγραφε το μπλογκ, χωρίς όμως να εμφανίζετε σε αυτό το βίντεο ο Καρατζαφέρης.
Το μπλογκ φαινόταν να είναι κάποιο δημοσιογραφικό…διότι δεν το σχολίαζε ούτε αρνητικά ούτε θετικά την είδηση…απλά το ανέφερε.

Πλέον αυτή η είδηση φαίνεται να έχει χαθεί σκοπίμως στα ψιλά και στα αζήτητα και είναι δύσκολο να βρεθεί.

Μια από αυτές τις πηγές που απέμειναν και τη διασταυρώνουν (αλλά όχι η μόνη) είναι και το ιστολόγιο των αντιρρησιών πρώην Χρυσαυγιτών:

http://xrysiaygi.blogspot.com/2011/01/blog-post_4797.html

Το οποίο αφού γύρω στις 16.1.2011 βγάζει την είδηση και τις παρακάτω ειδήσεις που θα δείτε στο τέλος, κατόπιν έκλεισε μυστηριωδώς και χάθηκε από τον διαδικτυακό χάρτη (!!!)

Καλούμε τους Έλληνες πατριώτες να σαρώσουν το διαδίκτυο, να ρωτήσουν γνωστούς και φίλους και να μας αποστείλουν e-mail ( [email protected] ) ή σχόλια ώστε να διασταυρωθεί αυτή η είδηση από όσες μεριές μπορεί να είναι δυνατόν ώστε να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, διότι εάν έγιναν τέτοιες προδοτικές δηλώσεις από τον εβραίο Ιωαννίνων Κάρολο, τότε έρχονται να επιβεβαιωθούν 100% οι προβλέψεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» που σε ανύποπτο χρόνο πριν 3-5 μήνες έγραφαν για αυτά τα σχεδιαζόμενα προδοτικά σενάρια με την Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας (ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ!!! Που λένε και οι Σαρακατσαναίοι…) και την επάνοδο των Γλυξμπουργκ, που απ’ότι φαίνεται την σχεδιάζουν τώρα να επέλθει με «νόμιμο» τρόπο και όχι με πραξικόπημα όπως σχεδίαζαν τον Σεπτέμβρη. Στα ίδια πλαίσια εντάσσετε και η ίδρυση του φιλοβασιλικού κόμματος της Ντόρας Μητσοτάκη-Μπεν-Σαλόμ.

—————————————————————————
” ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση νευραλγικής Στρατιωτικής Μονάδας ότι αντιμετωπίζεται άμεσο σοβαρό ενδεχόμενο διασάλευσης τάξης (=εξέγερση) κατά τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήρης διάσταση μεταξύ Στρατού και Αστυνομίας με αμοιβαία καχυποψία και αδυναμία επιχειρησιακής συνεργασίας με αποτέλεσμα να αναζητούνται “λύσεις” που δεν φαίνεται να υπάρξουν ώστε να αποτραπεί η απώλεια ελέγχου της δημόσιας τάξης.

Φημολογείται ότι ο Κάρολος Παπούλιας προτείνει επάνοδο τ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και σχηματισμό Κυβέρνησης Ενότητας.
___________________________________________________

Ξημέρωμα Σαββάτου.

Φέρεται να ενισχύθηκαν οι φρουρές στο Υ.ΕΘ.Α. και στο κτίριο της Κατεχάκη. Το ιστολόγιό μας παρακολουθεί την εξέλιξη και μόλις επιβεβαιώνει οτιδήποτε θα το παρουσιάζει. Η δεδομένη σοβαρότητα της κατάστασης μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς στη παρουσίαση πραγματικά ανησυχητικών πληροφοριών που έχουμε. Πολλαπλασιάστηκαν οι φρουροί έξω από την κατοικία του Κάρολου Παπούλια (οδός Ασκληπιού) που έχουν αναπτυχθεί και στα διπλανά τετράγωνα (και στην Ιπποκράτους που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν).

Μεσημέρι Σαββάτου.

Το ιστολόγιό μας προσπαθώντας να επιβεβαιώνει πάντα τα δημοσιεύματά του σήμερα το πρωί έλεγξε δύο σημεία “βαρόμετρα” της κρισιμότητας των ημερών που διανύουμε : το σπίτι του Κάρολου Παπούλια και τις αστυνομικές εγκαταστάσεις της Καισαριανής. Στο μεν πρώτο παρατηρήθηκε ραγδαία αριθμητική αύξηση των ανδρών της εξωτερικής ασφάλειας (διασπαρμένοι στο απέναντι μικρό αλσύλιο που ελέγχει την πρόσοψη της πολυκατοικίας του, πεζή και με σταθμευμένο συμβατικό δίκυκλο στους γύρω κάθετους κάθετους δρόμους και στο μήκος της Ασκληπιού μέχρι γωνία Λ. Αλεξάνδρα καθώς και στη στοά της πρόσοψης επί του πεζοδρομίου με μεγάλο αριθμό κλεισμένο μέσα στο ειδικό δωμάτιο με το γκρι πλέγμα στη πρόσοψη) στο δε δεύτερο παρατηρήθηκε αύξηση των κινητών μέσων (συμβατικά/περιπολικά/δίκυκλα) στους γύρω δρόμους και, επίσης, αύξηση των πεζών περιπολιών στο κοντινό αλσύλιο και στη κεντρική λεωφόρο. Τα “δείγματα” αυτά μας επαληθεύουν τουλάχιστον την κρισιμότητα των ωρών που διανύουμε και τα εικοσιτετράωρα που ακολουθούν θα “δείξουν” προς τα που εξελίσσεται η όλη κατάσταση. Μιλώντας με πολύ γνωστό δημοσιογράφο ακούσαμε ότι και από πλευράς του υπάρχουν συγκλίνουσες πληροφορίες…

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

48 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΚΟΤΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΙΑΣΗ…

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ…

  Reply
 2. Ανώνυμος

  αν δεν γίνει διαχωρισμός κατους εκκλησίας θα βογγήξετε ζώα, πίσω από΄όλες τις ανθελληνικές σκοπιμότητες κρύβετε το παπαδαριό.
  ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

  Reply
 3. ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΓΗ ΤΙΠΟΤΑ

  ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΟΥΤΕ ΠΟΡΔΕΣ. ΑΚΛΑΣΤΟΙ ΠΑΝΕ!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ Ο ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ!
  ΑΠΟΧΗ ΖΩΑ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΑΠΟΧΗ!! ΟΛΟΙ

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Να ρε συ 12:37, είναι άξιος ο άνθρωπος. Είμαι κι εγώ άξιος στη δουλειά μου όπως κι εσύ ίσως στη δική σου. Αν δεν είσαι ο ίδιος ο Ανδριόπουλος, πως ξέρεις ότι θα κάνει κόμμα και μας λες να ψηφίσουμε;

  Άσε να περάσει ο καιρός και μεις εδώ θα 'μαστε για να κρίνουμε.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Βέβαια, φαντάσου πόσο αξιόπιστος είναι ο αρθρογράφος που έβαλε φωτό του πρόεδρου με το χέρι σηκωμένο και καλά χίτλερ.

  Ποιός θα μας προστατεύσει από τέτοιους προστάτες (αρθρογράφους);;;

  Reply
 7. Ανώνυμος

  12¨32 ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣΑΛΗΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΙ ..ΚΡΙΜΑ.
  ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Ναι ρε, άξιος ο Ανδριόπουλος αλλά, μας έχετε πρήξει το παπάρι με αυτόν. Δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί αρνητικά;

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΡΕ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΟΓΑ, ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗΗΗ ΡΕΕΕΕΕ ΜΕ 2% ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΝΕΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ..

  Reply
 11. Ανώνυμος

  12¨02
  Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
  ΑΥΤΟ
  ΑΠΛΟ
  ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ
  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ΑΠΟΧΗ ΝΕ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΙ Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ

  Reply
 14. Ανώνυμος

  ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ

  Reply
 15. Ανώνυμος

  11¨28 ΤΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ?
  ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?????ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?????ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…
  ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
  Η ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  Reply
 16. Ανώνυμος

  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ
  Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ…..

  Reply
 17. Ανώνυμος

  ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ,ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ…

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ..ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ
  ΑΛΛΟΙ …ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΟΙ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΟΙ ΚΚΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΕΞΩ????
  ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ
  ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
  ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ??
  ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!!
  ΟΧΙ ΤΑΧΑ …ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ…ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΪΨΗ.
  ΕΞΗ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
  ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥΓΓΑ.

  Reply
 19. Ανώνυμος

  Ο γράψας το ανωτέρω άρθρο βοηθά τους νέους να γνωρίσουν την τωρινή ιστορία μας η οποία είναι γε μάτη μασώνους κωλοεβραίους σιωνιστές και παρα μα παρα πολλούς ντόπιους προδότες.
  Ξυπνάτε ρεεεεειιι……….

  Reply
 20. Ανώνυμος

  «Πρόκειται για ρύπανση»
  Νόμος κατά του πέρδεσθαι διχάζει το Μαλάουι
  Λιλόνγκουε, Μαλάουι
  Καβγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο ανώτατων αξιωματούχων του Μαλάουι, οι οποίοι διαφωνούν για το κατά πόσο ένας νέος νόμος που απαγορεύει τη ρύπανση του αέρα καλύπτει και τα ανθρώπινα αέρια.

  Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζορτζ Τσαπόντα επιμένει ότι ο νόμος απαγορεύει και το πέρδεσθαι σε δημόσιους χώρους.

  «Πηγαίνετε στην τουαλέτα αν θέλετε να την αμολήσετε» είπε στο ραδιοσταθμό Capital Radio.

  Διαφορετική γνώμη έχει ο γενικός εισαγγελέας Άντονι Καμάρα, ο οποίος δεν δίνει τόσο ευρεία ερμηνεία στη νομοθεσία: «Δεν καταλαβαίνω πώς ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να ερμηνεύει τη διάταξη έτσι ώστε να ποινικοποιεί το πέρδεσθαι σε δημόσιους χώρους» δήλωσε.

  Σύμφωνα με το BBC, ο επίμαχος νόμος, που πρόκειται να ενεργοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει: «Οποιοσδήποτε επιβαρύνει την ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε μέρος, έτσι ώστε να την καθιστά επιβλαβή για την υγεία ανθρώπων που βρίσκονται σε κατοικίες, σε επιχειρήσεις, σε γειτονιές, και κατά τη διάβαση από δημόσιους χώρους, είναι ένοχος πταίσματος».

  Ο υπουργός Δικαιοσύνης, απόφοιτος της Νομικής, επιμένει ότι το πέρδεσθαι συνιστά επιβλαβή ρύπανση. Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα εφαρμόζεται ο νόμος, απάντησε ότι αυτό θα γίνεται όπως και στη περίπτωση της ούρησης σε δημόσιους χώρους.

  «Είσαστε ευτυχείς να βλέπετε ανθρώπους να πέρδονται;» διερωτήθηκε.
  Newsroom ΔΟΛ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *